Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Avansări în grad de Ziua Poliției de Frontieră

Ziua Politiei de Frontiera (36)Cu ocazia ”Zilei Poliției de Frontieră Române” și a sărbătoririi a 150 de ani de existență instituțională, 9 ofițeri și 81 de agenți ai Poliției de Frontieră au fost avansați astăzi în gradul profesional următor.

În cadrul unei scurte festivități,  organizată astăzi la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, comisarul șef Tiberiu Giurea a dat citire mesajului șefului Poliției de Frontieră Române, Ioan Buda, privind avansarea în gradul următor a 9 ofițeri și 81 de agenți ai Poliției de Frontieră. Dintre aceștia, au fost avansați înainte de termen 2 ofițeri și 5 agenți, iar la termen 7 ofițeri și 76 de agenți de poliție de frontieră.

Au fost avansați în grad, înainte de expirarea stagiului minim de grad pentru meritele deosebite în activitatea profesională a inspectorului principal de poliție Alexandru Crețu în gradul de subcomisar de poliție și inspectorul de poliție Gheorghe Georgian în gradul de inspector principal de poliție.

De asemenea au mai fost avansați pentru meritele excepționale în activitatea profesională următorii agenți de poliție din Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației: agent șef adjunct de poliție Vinișor Ioan în gradul de agent șef de poliție Satu Mare, agent șef de poliție Ioan Tușe în gradul de agent șef principal de poliție din cadrul sectorului Poliției de Frontieră Carei, agent de poliție Vasile Negreanu în gradul de agent șef adjunct de poliție din cadrul sectorului Poliției de Frontieră Berveni, agent principal de poliție Ioan Marian în gradul de agent șef adjunct de poliție din cadrul sectorului Poliției de Frontieră Halmeu, agent șef adjunct de poliție Gavril Vancea în gradul de agent șef de poliție din cadrul sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș.

Opt polițiști de frontieră sătmăreni care s-au remarcat în activitatea privind combaterea activităților de contrabandă cu țigarete și a traficului ilicit cu produse din tutun au fost recompensați cu diplome și ceasuri purtând însemnele J.T. International. 

În prezent la nivelul structurilor Poliției de Frontieră din județul Satu Mare  și sectoarele Carei, Berveni, Petea, Halmeu, Tarna Mare și Negrești Oaș își desfășoară activitatea 676 polițiști de frontieră.

 

3 comentarii

  1. Sav Alexandru Răspunde

    CUM A SCAPAT GIUREA DE DOSARUL PENAL LA ORADEA IN CAZUL EXAMENELOR FRAUDATE FOARTE SIMPLU DIN DOSAR A LIPSIT RECHIZITORIUL FAPT VAZUT DE 3 PERSOANE

  2. Stramb Gheorghe Răspunde

    Din nefericire nu asta este denumirea institutiei!

  3. Stramb Gheorghe Răspunde

    Din nefericire nu asta este denumirea institutiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.