Ultima actualizare: azi, 10:25
DRM
Locale

Consilierii locali critică activitatea Poliţiei Locale: Agenţii intervin preferenţial!

politia-localaMai mulţi consilieri locali au criticat activitatea Poliţiei Locale în ultima şedinţă a forului local, susţinând că ar interveni preferenţial în anumite zone pentru a nu-i deranja pe anumiţi sătmăreni.

Consilierul Lang Ladislau a afirmat că are impresia că agenții intervin preferențial din moment ce sunt zone unde zi de zi se parchează ilegal.

Am impresia să agenţii intervin preferenţial. Sunt treceri de pietoni care zi de zi sunt blocate. Este imposibil ca doi agenţi, care dau amenzi 7 ore pe zi să nu rezolve problema în 10-14 zile. Dacă nu se rezolvă cred că în mod voit se evită anumite zone pentru a nu crea inconvenienţă unor persoane”,a afirmat Lang Ladislau.

Un alt consilier local, Gergo Butka, a cerut Poliţiei Locale să fie mai activă în zona centrală mai ales în perioada vacanţei de vară când se întorc acasă cei plecaţi la muncă este hotare şi care ar avea obiceiul de a încălca legea rutieră.

Primarul Dorel Coica l-a asigurat că poliţiştii au primit deja această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consiliul Local cere Primăriei explicaţii cu privire la lucrările de pe Octavian Goga

Trei dintre locatarii unor case de pe b-dul Octavian Goga au solicitat astăzi sprijinul consilierilor locali, reclamând faptul că Primăria...

Închide