Ultima actualizare: azi, 15:27
DRM
Locale

Consilierul PDL Cosmin Raţiu o propune pe Simona Miculescu cetăţean de onoare a Sătmarului

 

Simona_Miculescu

Consilierul PDL Cosmin Raţiu a propus în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Satu Mare acordarea titlului de Cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare ambasadorului României la ONU, Simona Miculescu.

Consilierul a arătat că aceasta este un om de mare valoare, şi această propunere o face fără nicio conotaţie politică, cu atât mai mult cu cât el, un membru PDL, o propune pe această funcţie cunoscut fiind faptul că Simona Miculescu a fost consiliera fostului preşedinte Ion Iliescu.

Cosmin Raţiu a cerut primarului să întocmească un proiect de hotărâre privind acordarea acestui titlu, urmând să fie supus votului într-o şedinţă ulterioară.

Simona Miculescu s-a născut în Satu Mare, a absolvit Colegiul Mihai Eminescu, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj, având o strălucită carieră diplomatică.

Puteţi descărca CV-ul Simonei Miculescu aici: CV_SMiculescu.

Un comentariu

  1. hayny Răspunde

    Macar atat ,sa ne mandrim cu oameni de calitate umana si profesionala.
    Satu Mare este o pepiniera de personalitati care s-au format si au inceput activitatea in orasul nostru ,pacat ca pleaca toate valorile fiind un oras fara perspectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Polițiștii locali vor fi monitorizați prin GPS. Cum va funcționa sistemul

Un sistem de automatizare şi management a activităţii agenţilor Poliţiei Locale Satu Mare a fost aprobat astăzi în ședința ordinară...

Închide