Ultima actualizare: azi, 18:02

Locale

Conturile Spitalului Judeţean, blocate de Episcopia Romano Catolică

episcopie satu mareEpiscopia Romano Catolică a blocat conturile Spitalului Judeţean Satu Mare din cauza unei datorii rezultate dintr-un proces mai lung privind retrocedarea clădirii în care a funcţionat secţia de Psihiatrie. Practic conturile au fost blocate pentru unele penalităţi, în sumă de 70.000 de euro.

Preşedintele Adrian Ştef a afirmat că în cele din urmă conturile au fost deblocate, însă nu s-a găsit decât o soluţie temporară. Ştef s-a arătat surprins de măsura blocării conturilor cu atât mai mult cu cât este vorba despre un spital iar Episcopia a fost sprijinită financiar în alte proiecte.

„Este neplăcut, nu m-am aşteptat. Să ţinem cont de faptul că e spital, are loc un act medical. Mi s-ar părea normal să renunţe de tot la aceste pretenţii, a fost sprijinită de Consiliul Judeţean”, a spus Ştef.

Mai mult decât atât, Episcopia a solicitat sprijinul Consiliului pentru implementarea unor proiecte în perioada 2014-2020.

Managerul Spitalului Judeţean, Erica Venemozer, a precizat că în urma sentinţei judecătoreşti Episcopia a fost pusă în posesie şi că a solicitat înțelegere pentru plata în rate a datoriei dar s-a trezit cu conturile blocate. Acum, problema a fost preluată de către conducerea Consiliului Județean.

2 comentarii

  1. Olga Răspunde

    Aici e afacerea lui Stef si Coica! Demisia la astia doi hoti ai judetului Satu Mare!

  2. Fuctionar public Răspunde

    Episcopia Romano Catolică din Satu Mare cum se mai spune pe romaneste (ne-a traso original)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.