Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

CSM va juca cu Craiova la Satu Mare în prima etapă a LNBF

CSM Satu Mare-CSS Craiova (246)Programul pentru noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet feminin şi masculin, plus programul Cupei României, a fost stabilit ieri la prânz la Oradea. Evenmentul a fost precedat de o şedinţă ”aprinsă” a Biroului Federal al FR Baschet.

Liga Națională de Baschet Feminin a rămas tot cu 14 echipe după ce Olimpia București, echipă ce și a câștigat dreptul de promovare a renunțat din motive financiare să se înscrie în primul eșalon.

CSM Satu Mare va juca în prima etapă a Ligii Naționale cu SCM Craiova pe teren propriu iar în Cupa României va îtâlni pe Rapid București , primul meci în deplasare pe 20 septembrie. Din păcate însă , dacă trece de Rapid , echipa noastră ar urma să întâlnească pe CS U Alba Iulia, formație ce va reprezenta România în Euroligă în acest sezon.

În campionat după prima etapă de pe 27 septembrie urmează o deplasare la Galați în runda a doua. În etapa a 3-a și a 4-a, CSM Satu Mare va întâlni pe teren propriu pe Olimpia Brașov și U Cluj . În etapa a 5-a e programat duelul cu campioana , la Târgoviște. La Arad se merge în etapa a 7-a iar cu Alba Iulia se va juca acasă în etapa a 10-a.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.