Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Elena Udrea şi Cristian Diaconescu vin joi la Satu Mare

elena-udreaPresedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, se va afla joi la Satu Mare.

Aceasta va participa începând cu ora 17:00 la Filarmonica de stat Dinu Lipatti la lansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Cristian Diaconescu, în prezența membrilor și simpatizanților. 

8 comentarii

  1. dana Răspunde

    Sigut a vazut-o Cristian Diaconescu pe Laura Bota cracita, in poza de pe Facebook si se grabeste incoace!!!!!

  2. Alegatorul Răspunde

    Esti culta.

  3. Galiano Răspunde

    Elena Udrea singura voce din opozitie….
    Tot inainte cu Pontel….
    se zice ca pontel si udre s-ar fi iubit….!!!!!!

  4. Leonard Răspunde

    Se lasa cam greu ardelenii de comunism si de varanism…sa fie o boala telepatica ce bantuie ca o stafie Romania ? Satmarenii ar trebui sa inteleaga mai devreme decat restul tarii ca ne aflam din 2007 in UE si ca drumul nostru poate fi si reversibil, spre ESTUL malefic daca nu ignora prin vot PSD, PNL, PDL, PC si alte partide caricaturale…Elena Udrea si Cr. Diaconescu vor strabate vara aceasta Romania in lung si-n lat cu mai multe scopuri : 1- lansarea candidaturii la prezidentiale 2- organizarea partidului in teritoriu 3- convingerea membrilor si nemembrilor PMP despre necesitatea accederii la Cotroceni a unui presedinte de dreapta…vedeti cum se face politica adevarata ? Unii se prajesc la soare in locuri exotice, fara griji, altii abandoneaza pur si simplu lupta…foarte putini se dedica politicii adevarate, oamenilor !

  5. curiosul Răspunde

    …asa cum face romoka noul sosit pe meleaguri satmarene dupa anul 2000 ca de plecat a plecat cu coada intre piciooare ca sa scape de dosar….si exact la ferentari a nimerit de l-au pus aia deputat de ppdd…si acum isi arata muschii doar la cei frustrati ca in comunitatile lor nu au avut veci mostre de putinta de aratat.
    MARE RUSINE LA PNL ROMANIA DACA AU TRIMIS LA SATMAR TOCMAI UN TRASEIST POLITIC SI CU SUSPICIUNE DE COMPLICE LA ….

  6. satmarean Răspunde

    Alianta PDL-PNL va conduce Romania,iar MRU o sa fie Presedinte! Aceasta este cea mai viabila si sanatoasa varianta pt. Romania. Si la SM deja se discuta intr-o faza destul de avansata,iar intr-un viitor destul de apropiat,aceasta alianta va da PRIMAR,PRES.CONS. JUD.,PREFECT etc! Bineinteles fara stef,papici si ceilalti pupincuristi din pnl Haripa sisi-stef!

  7. vanga Răspunde

    bineinteles ca nimeni nu va vota cu romika nikoara deputat de ferentari de la ppdd si cu radu cel prefect care a stat la giurgiu ca sa isi piarda urma dupa afacerea cu terenuri de multe milione de ieuroi de la un alt muncipiu satmarean…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.