Ultima actualizare: azi, 10:25
DRM
Locale

Gheorghe Ciocan, validat consilier judeţean

Consiliul Judetean Satu Mare (12)Fostul prefect, deputat şi preşedinte al PSD Satu Mare, Gheorghe Ciocan, a depus astăzi jurământul de consilier judeţean în locul lui Ciprian Ardelean, care a primit o funcţie în guvernul Ponta. El a fost validat astăzi în şedinţa Consiliului Judeţean după o rundă de dezbateri, invocându-se anumite aspect ale legii care pot fi interpretate.

Discuţiile au pornit după ce preşedintele Comisiei Juridice, Eva Mărginean, a susţinut faptul că, potrivit legii, ar fi nevoie de semnăturile tuturor preşedinţilor de organizaţii judeţene ale partidelor care formează USL şi ar fi doar semnăturile preşedinţilor de la PSD şi PC, lipsind cea a preşedintelui interimar de la PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

De cealaltă parte, preşedintele CJ, Adrian Ştef, a împărtăşit punctul de vedere al juriştilor Consiliului Judeţean, aceştia susţinând că ar fi nevoie doar de confirmare din partea partidului din care face parte Gheorghe Ciocan, adică PSD, că este în continuare membru de partid.

Validarea lui Gheorghe Ciocan a fost în cele din urmă aprobat cu votul majoritar al consilierilor abţinându-se de la vot cei patru consilieri PDL prezenţi şi doi consilieri PNL, Ioan Rus şi Virgil Enătescu. În intervenţia sa,  consilierul Virgil Enătescu a afirmat că prin faptul că nu există o semnătură din partea PNL nu înseamnă că PNL nu mai există, că s-ar fi desfiinţat, fiind completat de către preşedintele Adrian Ştef, care a subliniat că în ciuda zvonurilor a rămas în continuare liberal.

Referitor la faptul că a fost invocată semnătura preşedintelui interimar al PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, Adrian Ştef a întrebat, retoric, dacă USL mai trăieşte.

„Ni s-a explicat că USL nu mai trăieşte, dar acum trăieşte”, a subliniat Ştef.

 

17 comentarii

 1. Ciocan Răspunde

  DEMISIA COICA! DEMISIA CIOCAN! LASATI-NE IN PACE! STEF ESTI LIBERAL? SAU LIBER-AL DE PROFESIE?:))

 2. Prefectura Răspunde

  PREFECTURA SATU MARE ar trebui sa se autosesizeze! Daca presedinta comisiei juridice a CJ opinieaza ca nu este legala hotararea, ar trebui macar pentru a sustine public aceasta decizie, ca Prefectura sa se autosesizeze!si sa puna daca este legala sau nu aceasta validare!!!!!!

 3. juristiii Răspunde

  D nu Prefectura cine sa se sesizeze de la prefectura, Serviciul Judridic? Pai matale nu stii ca acestui serviciui pot sa le multumeasca primarii incompatibili?????? Astia au profesionalism ce tinde la minus infinit! Poate cu alta ocazie venim cu probe pt fiecare specimen!

 4. Olga Răspunde

  Ciocanele lasa-ne tata! Dute ai grija de nepoti lasa-i pe aia mai in putere sa faca politica! Daca stam sa gandim cea mai proasta miscare a PSD-ului de cand este Govor presedinte!

  • Corect Răspunde

   Ciocan a facut mult rau in istoria lui de p
   ‘politician’, a distrus vieti si cariere.Govor stie bine asta ,mare greseala a facut.
   Indiscutabil trebuia aviz si de la PNL ca partid componen al aliantei.Listele USL asa s-au depus cu trei semnaturi.Asa trebuie sa se iasa si de pe lista.
   Nu numai prefectura poate ataca hotararea(nu e sigur ca o va face) dar asa se spune ca ar putea ORICE persoana.Asadar orice cetatean.
   Dar altceva este mult mai important: stie cineva peste cate nume de pe lista USL s-a trecut,persoane care trebuiau sa-si dea demisia ca sa-i faca loc lui Ciocan de la captul listei?Cine sunt,daca stiti si in ce conditii si-au dat demisia?E important de stiut si analizat.

 5. demon Răspunde

  ciocoiu’ asta parca nu era urmarit penal amu 10 ani?
  corectati-ma? daca incurc situatia

 6. BERINDE Răspunde

  dar cei doi infractori de la PPDD voteaza la comanda lui GOVOR? cit ia oferit la HORVAT si la RUS sa voteze ca acesti imbecili voteaza doar pentru bani?

  • sssssssttt! Răspunde

   Horvath este falit,orice banut ii mai prelungeste agonia! DIN MARE pdl A AJUNS SLUGA LUI DD! TOATE PROPRIETATILE II SUNT sub sechestru,iar ca sa scape sa aliat cu ciocoii ca de acolo mai ia cate un oscior! Satmarenii care au votat ppdd,votau impotriva psd si ciocoilor. Apoi i-au luat unu’cate unu’,iar acest horvat, un teper notoriu a ajuns presedinte,trecand si pe la unpr,alt partid de fomisti! horvat- DEMISIA! satmareni trebuie sa fiti mai atenti la vot,ca altfel ajung totfelul de neicanimeni sa va decida soarta!

   • matroz Răspunde

    @sssstt:Horvat nu-i porcaru din Martinesti?Asta fura nutreturi concentrate cu colonelul Hausi de la pompieri din ferma pompierilor.Si asta e politician???Spun unii ca Hausi ar fi intrat in puscarie din aceasta cauza daca nu l-ar fi salvat seful sau de atunci!Cercetarea interna se pare ca a mai pastrat ceva documente cu care l-a santajat Burz ca sa nu se inscrie la concurs .

   • pani Răspunde

    dar ce credeti ca, colegul lui RUS e mai breaz e dator si la frunza si la iarba si boscheteaza doar prin baruri in oras,, dar ce sa facem cine se aseamana se aduna

  • maria Răspunde

   HORVAT a strins doar bani de la membri PPDD ca sa-si achite bani de datori la motorina si a mincat toti bani de chirie pina au fost expulzati din sediu

 7. Alegatorul Răspunde

  Nu va fie frica de el ca tot analfabet a ramas.

 8. Alegatorul Răspunde

  USL a fost o alianta politica au dreptate juristii de la consiliu.

 9. votantul Răspunde

  mari oameni a dat martinestiu asta la lume…nu uitati nici de primaru de carei cu retinere pe salar pentru miliardele de lei datorie la bugetul de stat si care isi face casa in ungaria la debrecen sa aiba unde scapa de fisc cind vine sorocu….

 10. satmarean 2014 Răspunde

  Asta nu este ala care se zice ca are facultatea inaintea liceului? Acum se aude prin targ ca ar avea si dottoratu’! Cum sunt cei care conduc judetul ,agramati,inculti…..dar hoti,spagari(govor,stef,acum ciocan etc),asa este si aspectul judetului si al orasului SM. Cine umbla prin tara vede un Cluj,un Brasov,o Timisoara,o Oradea,un Sibiu etc.,orase moderne,intradevar EURPOENE! Noi traim intr-un oras si judet condus de stef si govor,care l-au paralizat! Jos cu ei!

 11. STEF Răspunde

  stati calmi… nu-i mai prost ca mine…

 12. Zimbrul carpatin Răspunde

  JOS MAFIA ROSIE PSD (coica, viman, govor, jenica ardelean)! + JOS MARUSCA – o sclifosita de 2 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Prefectul solicită situații clare cu plata asistenţilor persoanelor cu handicap

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a convocat luni, 21 iulie 2014 o şedinţă de lucru pe tema finanţării...

Închide