Ultima actualizare: azi, 16:26
Locale

Percheziții la Domănești. Polițiștii au ridicat două arme și cartușe

impuscat vanatoarePercheziții la Domănești. Lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei au procedat vineri, 11 iulie, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Carei, la efectuarea unei percheziții domiciliare la domiciliul lui B. Francisc de 41 din comuna Moftin, sat Domăneşti, județul Satu Mare. Cu această ocazie au fost ridicate următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 4.5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii cu cartușe pentru pușcă, însumând 36 de cartușe calibrul 22 mm, respectiv 50 cartușe calibrul 5,5 mm, precum și bucăți dintr-o armă – pat de lemn, țeavă și arc recuperator, fără elemente de identificare.

Cu aceeași ocazie, polițiștii cu sprijinul Serviciului de Informații și Protecție Internă Satu Mare au ridicat de la P. Attila de 47 de ani, domiciliat în Domănești, următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii metalice conținând una 148 alice, iar cealaltă 93 de alice, calibrul 5.5 mm.

Bunurile au fost ridicate în vederea expertizării. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, cei doi suspecți fiind cercetați în stare de libertate.

Sursa: Poliția Satu Mare

2 comentarii

  1. Mezei Ioan Răspunde

    ))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Mezei Ioan Răspunde

    ))))))))))))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.