Ultima actualizare: azi, 10:28
DRM
Locale

Peste 20 de copii cu dizabilități au fost duși la mare de către Direcția de Tineret

copil la mareMinisterul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare a organizat în perioada 06-11.07.2014, în staţiunea Costineşti, o tabără gratuită pentru preşcolarii, elevii şi studenţii cu dizabilităţi din judeţul Satu Mare, la care au participat un număr de 21 de persoane (11 copii şi tineri, însoţiţi de 10 asistenţi personali). Persoanele cu dizabilităţi care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori au avut prioritate la selecţie.

Ministerul Tineretului şi Sportului finanţează, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, organizarea unei tabere sociale, în două serii (18-23.07.2014 şi 24-29.07.2014) în staţiunea Costineşti, pentru un număr de 80 de copii,. La acestă tabără vor participa copii şi tineri care beneficiază de o măsură de protecţie socială, instituită conform Legii nr. 272/2004, privind protecţia şi promovarea drepturilor copiilor.

Sursa: DJST Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Percheziții la Domănești. Polițiștii au ridicat două arme și cartușe

Percheziții la Domănești. Lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei au procedat vineri, 11 iulie, în baza mandatului de percheziție emis...

Închide