Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Peste 250 de persoane au vizitat Centrul de Informare Turistică

Inaugurare Centru Turistic (21)

Inaugurarea CJIT

În prima lună de la deschidere, Centrul Judeţean de Informare Turistică, inaugurat în clădirea Muzeului de Artă, a avut peste 250 de persoane care i-au trecut pragul. Printre acestea au fost atât sătmăreni curioşi dar şi turişti din ţările vecine sau chiar din Chicago.

Coordonatorul Centrului, Toth Klarissz, a declarat că au fost atât turişti din Bucureşti, Moldova, Ungaria, Germania, Austria, Slovacia, Polonia, Franţa, dar şi un cuplu din Chicago, care se afla în vacanţă în Debrecen şi a dorit să petreacă o zi în România. În județ au venit și grupuri de turiști din Ungaria, interesați de cultura maghiară. De asemenea, au fost oameni de afaceri care au cerut diferite informaţii despre judeţ, au solicitat hărţi, trasee turistice, locuri de cazare.

Cele mai multe informaţii solicitate au fost despre cetatea din Ardud, castelul Karolyi, despre brandurile de vin sau pălincă.

Centrul de Informare Turistică a fost deschis la începutul lunii iunie și cuprinde două încăperi, una cu informații despre obiective, locuri de cazare, trasee, și una cu obiecte și costume tradiționale, produse locale. 

Un comentariu

  1. Vasile Răspunde

    manca-v-ar saracia de panglicari!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.