Ultima actualizare: ieri, 19:30
DRM
Locale

Prefectul a felicitat elevii care au luat 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională

premiere elevi (39)Cei mai sârguincioși elevi din Satu Mare care au obținut media maximă la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională au fost felicitați astăzi de prefectul Eugeniu Avram.

Întâlnirea a avut loc în sala de protocol a Palatului Administrativ, unde prefectul Eugeniu Avram și inspectorul școlar general, Mariana Roman, cei zece tineri sătmăreni au fost felicitați, primind totodată o diplomă de onoare și un cadou simbolic din partea Instituției Prefectului Satu Mare.

”Am ținut în mod deosebit să vă cunosc personal, premianții noștri. Vă felicit pentru rezultatele obținute și vreau să vă spun că ne mândrim cu voi și mai mult, sunt mândru că se regăsește județul nostru în galeria celora care vor fi premiați de domnul prim ministru, cu un premiu deosebit. Vă doresc mult succes iar ușa Instituției Prefectului este deschisă oricând pentru voi, în a putea să vă sprijin în proiectele pe care le aveți în viitor”, a declarat Eugeniu Avram.

În cadrul festivității, inspectorul școlar general Mariana Roman i-a anunțat pe elevii prezenți că vor fi premiați cu bani din partea Guvernului României.

”Elevii din județul Satu Mare care au luat nota 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor fi premiați de către Guvernul României, marți, în cadrul unei videoconferințe la care vor fi prezenți ministrul educației și prim ministrul. Sumele alocate prin hotărâre de Guvern sunt 3000 de lei pentru elevii care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat și respectiv suma de 2000 de lei  pentru elevii cu media maximă la Evaluarea Națională”, a declarat Mariana Roman.

Cei zece tineri sunt: Ioan Alexandru Pop de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Alina Demian de la Liceul Teoretic Carei (Bacalaureat), Andrada Groza, Maria Luiza Jurcuţ, Ioana Lazăr şi Elena Georgiana Maxim de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Bogdana Cristiana Gale-Cazan şi Paula Rebeca Szucs de la Şcoala Gimnazială Tăşnad,  Cristiana Ioana Tripon de la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” şi Casian Moiş de la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş(Evaluarea Naţională).

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
PDL Satu Mare nu e de acord cu a treia sesiune de Bacalaureat

Modificarea Legii Educației prin noua ordonanță emisă de Guvern, a fost subiectul unei conferințe de presă susținută astăzi de către...

Închide