Ultima actualizare: azi, 21:29

PrimaGym, Power Plate
Publicitate

PrimaGym – Power Plate – antrenament personal revoluționar

PrimaGym, Power Plate

PrimaGym – Power Plate

Centrul de Fitness Primagym, vă oferă posibilitatea de a participa la şedinţe de antrenament Power Plate, conduse de un antrenor specializat. Şedinţele durează 30 de minute.

30 minute de Power Plate = 2 ore de fitness!!!

Power Plate este soluţia revoluţionară din domeniul fitness şi wellness, potrivită tuturor vârstelor, stilurilor de viaţă şi abilităţilor fizice. Principiul folosit este cel al antrenamentului cu ajutorul acceleraţiei şi stimularea răspunsului natural al corpului la vibraţii.

O dovadă că acest tip de antrenament este unul dintre cele mai performante la nivel mondial o reprezintă şi clienţii celebrii care au apelat la Power Plate pentru a se putea menţine în formă în ciuda unui vieţi foarte active: Madonna, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Karl Lagerfeld, Monica Bellucci, Giorgio Armani, Anthony Hopkins, Annie Lennox, Clint Eastwood, Elle Mcpherson, Brad Pitt, George Clooney, Julie Andrews, Don Johnson, Matt Dammon, Shaquille O`Neal, Sting.

Power Plate este liderul de piaţă în domeniul antrenamentului pe bază de acceleraţie şi îşi dezvoltă continuu metoda sa inovatoare de antrenament. Cercetarea ştiinţifică stimulatoare şi de iniţiere constituie un factor important în acest proces de dezvoltare.

Power Plate este singurul aparat de wellness din lume care a obţinut 5 premii de prestigiu internaţional.


Beneficii

Power Plate este eficient. Cercetările ştiinţifice efectuate au demonstrat că, şi după o perioadă scurtă de utilizare a aparatului, forţa şi mobilitatea corpului cresc, iar metabolismul şi circulaţia se îmbunătăţesc în mare măsură.

Power Plate este sigur. Multe milioane de vibraţii-minut au fost „absorbite” la scară mondială, fără apariţia vreunui incident. Reputate institute de cercetare descriu antrenamentul pe bază de vibraţii cu aparatul Power-Plate ca fiind sigur.

Power Plate este uşor de folosit. Exerciţiile sunt simple şi pot fi executate de oricine, fără utilizarea unor greutăţi suplimentare.

Antrenamentul cu ajutorul Power-Plate poate avea diverse rezultate pozitive. Muşchii tăi vor simţi efectele unui antrenament excelent ca urmare a vibraţiilor generate de aparat, în timp ce multe alte procese importante sunt stimulate, în parte, ca urmare a acestui nivel ridicat al activităţii musculare: producţia de colagen va creşte, ceea ce determină creşterea supleței şi fermităţii pielii.

Procesul vibraţiilor relaxează trupul şi reduce stresul prin facilitarea producţiei de serotonină, dar şi oxigenează sângele şi ajută circulaţia, prevenind apariţia celulitei. De asemenea, acţiunea totală asupra muşchilor implică un masaj al feţei, deci reducerea tensiunii şi ridurilor.

Un element definitoriu ţine de faptul că nu există limite de vârstă pentru utilizarea PowerPlate. Persoanele mai în vârstă vor fi încântate să afle că şedinţele de antrenament cresc flexibilitatea muşchilor, a ligamentelor şi întreg tonusul corpului. O foarte importantă precizare este faptul că utilizarea aparatului duce la creşterea densităţii ţesutului osos, ceea ce semnifică un tratament eficient împotriva osteoporozei.

Pe scurt:

–          Creşte forţa musculară;

–          Intensifică procesul de ardere a grăsimilor;

–          Reduce celulita;

–          Piele mai frumoasă şi mai fermă;

–          Determină creşterea rapidă a masei musculare;

–          Creşte mobilitatea;

–          Activează circulaţia sanguină;

–          Îmbunătăţeşte coordonarea mişcărilor;

–          Măreşte densitatea osoasă.

…în şedinţe de câte 30 de minute.

Activitate:
Te urci pe o platformă care produce vibraţii. Ca răspuns la vibraţiile emise, corpul reacţionează printr-o contracţie reflexă a musculaturii. Aparatul vibrează între 25 şi 50 de ori pe secundă. Acest stimul produce şi contracţia muşchilor cu aceeaşi viteză, între 25 şi 50 de ori pe secundă. Astfel, timpul pentru obţinerea aceloraşi rezultate ca şi prin antrenamentul convenţional este redus substanţial.

PREȚURI:

  • Ocazional: 75 Lei
  • Abonament 10 ședințe (valabil 7 săptămâni) – 700 Lei
  • Abonament combinat Speed Fitness – Power Plate 16 ședințe (valabil 4 săptămâni) – 1000 Lei

Prețul  include:

  • 30 de minute de antrenament într-un cadru intim, liniştit
  • antrenor personal
  • sfaturi de nutriție pentru un efect și mai eficient

Programările la Power Plate se fac la:

Ilyés Ilona: 0728 555 590

Barta Zoltán: 0770 950 560

Detalii: www.primagym.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.