Ultima actualizare: ieri, 21:59
Locale

Primarul a semnat încă trei contracte de reabilitare termică a unor blocuri

primar dorel coicaPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a semnat astăzi, 3 contracte de execuţie lucrări prin care se vor reabilita termic încă 386 de apartamente.

 – „ Creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe din centrul vechi „ prin care se vor reabilita 154 apartamente situate pe bulevardul Vasile Lucaciu nr.2, bl.T1, p-ţa Vasile Lucaciu nr.2, bl.T2, bulevardul Traian nr.2, bl.2 .

Valoarea contractului este de 1.996.661,73 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului şi 20% contribuţia proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L.

 – „ Creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe din Piaţa Soarelui„ prin care se vor reabilita 98 de apartamente situate pe Bulevardul Lucian Blaga UU22, UU24, UU26 şi bulevardul Independenţei UH7.

Valoarea contractului este de 1.383.406,37 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului şi 20% contribuţia proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L.

 – „ Soluţii de eficientizare energetică la blocurile de locuinţe” prin care se vor reabilita 134 de aparatamente situate pe bulevardul Octavian Goga bl.10-11, bulevardul Sănătaăţii K14, bulevardul Transilvania bl.3 ,  strada Zenit nr.1, bl.Z1.

Valoarea contractului este de 1.996.661,73 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului şi 20% contribuţia proprietarului.

Executantul lucrărilor este S.C. Romco System S.R.L

 Sursa: Primăria Satu Mare

11 comentarii

 1. Bodonyi Falup Ildiko Răspunde

  Care este diferenta dintre "cresterea performantei energetice" si " solutii de eficientizare energetica", stie cineva?

 2. Bodonyi Falup Ildiko Răspunde

  Care este diferenta dintre "cresterea performantei energetice" si " solutii de eficientizare energetica", stie cineva?

 3. sssssssttt! Răspunde

  Oare cat a fost comisionu’? Oare firmele care au castigat au patroni psd-isti? In acel caz comisionu’ merge la partid! Licitatiile au fost anuntate in ziarele locale si centrale?

 4. prince Răspunde

  Necazul si tragedia unui muncitor a fost fructificata media de acest oltean care nu face nimic pt satmareni.orasul este cel mai subdezvoltat din Transilvania iar aceste lucrari sunt pe proiecte facute de vechiul primar Ilyes.
  MALUL DE PAMANT A PICAT PESTE MUNCITOR IAR COICA A APARUT IN PRESA RUSINE OLTENE ,DEMISIA.

 5. Dan Răspunde

  Ne fura in continuare cu nesimtire! Asa ne trebue daca am votat un mitic de doi lei! Dar totusi pana cand??

 6. Ionut Răspunde

  Demisia Coica!

 7. fery Răspunde

  Ilyes a fost foarte buna! RMDSZ o sa baga pe celelalte primari la Szatmarnemety doizeci de ani de amu incolo.No!?

 8. pisti Răspunde

  a fost foarte buna gyszika pentru voi care ati impartit impreuna comisionu cu vakond si florisalu dar pentru noi szegenyek a fost la fel de rau..nu spui unde lucra amu si din ce traieste?
  sigur nu la fel de bine ca si cand baga mana in pusculita orasului si avea pe arpi langa el..nu plingem la ei de mila ca au luat pentru 4 generatii sigur

 9. cosmin Răspunde

  Satmarenii sunt disperati Coica este depasit de aceasta functie ,nu este interesat de problemele urbei si ale cetatenilor.
  Orasul se degradeaza vizibil iar valoarea imobilelor scade din cauza lipsei de perspectiva si viziune a primarului.
  Ar trebui sa demisioneze si sa fie alegeri pt alt primar Coica este o rusine pt noi satmarenii.

 10. satmarean Răspunde

  microfoanele de la Primarie au fost amplasate de Doctor Dorel Coica primarul păcălici al Sătmarului. scopul initial era să se nască intrigi in interiorul institutiei ca angajatilor să le fie frică de Dottore si să distragă atentia de la reorganizare sau de problemele orasului.
  insa doctor Ciomu a dat in bara cu acest joc diabolic: angajatii il urasc si mai mult decat pana acum iar singurul prieten doctorul Roca se va desparte de el si va ramane singur singurel cu secretarele in fuste scurte. el ne crede fraieri pe noi satmareni, rade de noi si face jocurile murdare din banii satmarenilor. Este cel mai corupt si mincinos primar ce a avut Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cea mai bună rețetă de lasagna din lume

Ingrediente: 450g cârnați dulci italieni 340g carne de vită macră 100g ceapă tocată 2 caței de usturoi zdrobiți 800g roșii...

Închide