Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Sătmărean prins de polițiști după ce a comis cinci infracțiuni

catusePoliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor desfăşurate în cursul zilei de ieri, au identificat şi prins un tânăr, în vârstă de 27 de ani care ar fi comis 2 infracţiuni de tâlhărie şi 3 infracţiuni de furt.

În cursul lunii iunie acesta a deposedat prin violenţă 2 femei de telefoanele mobile. Modul de acţiune utilizat de sătmărean era următorul: acesta se deplasa cu bicicleta circulând în spatele victimelor sale şi le smulgea acestora telefonul mobil pe care persoanele îl utilizau  în timpul deplasării pe stradă. Unul dintre cazuri a avut loc pe strada Vulturului, în acest caz victima nu  s-a lăsat intimidată şi a reuşit să-l doboare de pe bicicletă, dar tânărul a abandonat bicicleta şi a fugit cu telefonul sustras, iar celălalt caz pe bulevardul Independenţei din municipiu. În ambele situaţii bănuitul a acţionat după ora 22,00 şi asupra unor femei care se deplasau singure pe stradă.      

De asemenea în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada mai-iunie acesta pătruns într-o locuinţă situată pe strada Ostrovului prin forţarea geamului şi a sustras bunuri electronice. De asemenea a mai pătruns în 2 anexe prin escaladarea gradului imobilelor. A pătruns Într-un garaj situat în curtea unui imobil de pe strada Someşului de unde a sustras scule electrice şi într-o anexă a unui imobil situat pe strada Bucovina de unde a sustras o bicicletă.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 40000 lei şi a fost recuperat parţial până în acest moment.

Andrei V. a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun în acest caz.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului. 

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.