Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Simion Bărnuțiu comemorat la Carei

DSC_0010rDirecția de Cultură a municipiului Carei a organizat  luni, 21 iulie 2014, începând cu ora 10.00 un scurt moment comemorativ la bustul lui Simion Bărnuțiu din municipiul Carei, cu ocazia împlinirii a 206 ani de la nașterea acestuia.

Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Direcției de Cultură a evocat pe scurt biografia marelui istoric și om politic român, după care s-au depus coroane din partea Direcției de Cultură a municipiului Carei, Asociației Astra Careiană, a Partidului Național Liberal și a Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Direcției de Cultură a municipiului Carei, ai Bibliotecii Municipale Carei, ai Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei, ai partidelor politice, oameni de cultură, profesori și localnici.

3 comentarii

  1. profesor Răspunde

    de ce pe informatia zilei este cu totul alt comunicat de presa????
    pe cine deranjeaza adevaratii patrioti care au depus coroane de flori la bustul marelui revolutionar roman?
    directia de cultura a trimis acelasi comunicat tuturor redactiilor doar ca cei de la informatia doresc sa rscrie realitatea functie de facturile decontate de primaria careiana?
    trist si total dezonorant pentru acea redactie.

  2. cenzura Răspunde

    sergiu podina a vazut din biroul de la satmar pana la statuia lui barnutiu de la carei participanti de la partidele politice cand de fapt a fost doar unul…. si oameni de cultura,profesori,localnici,cand de fapt toti participantii faceau parte grupurille celor ce au depus coroane dar interzis a se mentiona de catre conducerea dezinformatiei.
    ca fapt divers,profesorii nu sunt oameni de cultura???

  3. busuioc Răspunde

    e adevarat ca la fiecare din cele doua prese judetene plateste jenica careica meleardu pe an ca sa nu scrie de sedintele de consiliu si derapajele economice ce baga in pozonarele primarilor milionele de ieuroi??
    mare pozna si cu udemeristii astia faliti si ajunsi apoi la premarie….dupa afacerea calauza au trecut la spalare de bani careieni pentru buzunare marghitene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.