Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tinerii social-democraţi sătmăreni prezenţi la Şcoala de vară a TSD din regiunea de Nord-Vest

Raul Băbţan, ales preşedinte la TSD Satu Mare

Raul Băbţan, ales preşedinte la TSD Satu Mare

Tinerii social-democraţi sătmăreni au participat  în acest weekend la școala de vară a TSD din regiunea de Nord-Vest, organizată la Valea Măriilor de către tinerii social-democraţi din județul Bistrița-Năsăud. La acest eveniment au participat peste o sută de tineri din județele Bistrița-Năsăud, Cluj, Satu Mare, Maramureș și Sălaj, dar și președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, deputatul PSD, Daniel Suciu.

Delegaţia sătmăreană a fost reprezentată de Raul Băbţan – preşedintele TSD Satu Mare, Ioana Bran – preşedintele LTISD Satu Mare, Alina Fulga-Pop – coordonatorul PES Satu Mare, alături de mai mulţi membrii social-democraţi din judeţul Satu Mare.

Deputatul Partidului Social Democrat (PSD) Mihai Sturzu, președinte al Tineretului Social Democrat (TSD), a declarat sâmbătă, la școala de vară a TSD din regiunea de Nord-Vest, că Victor Ponta va câștiga alegerile prezidențiale din această toamnă și că acesta este și obiectivul principal al organizației pe care o conduce.

“În toamnă, avem o singură opțiune: Victor Ponta să fie președinte. Nu avem niciun fel în care să putem să ratăm această țintă. Nu există ca în 17 noiembrie Victor Ponta să nu fie președinte. Felul în care acesta gestionează activitatea Guvernului, felul în care noi, alături de colegii noștri seniori, lucrăm, felul în care se mișcă lucrurile la noi în țară, inclusiv faptul că opoziția este complet dezbinată, că Traian Băsescu a luat-o razna complet, săracul, nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă (…), mie mi se pare că nu putem să greșim”, a spus Sturzu.

Sturzu a dat asigurări “sută la sută” colegilor săi din TSD că din 1 august va începe campania pentru prezidențiale în interiorul partidului, candidatul fiind actualul premier, Victor Ponta.

Tema acestei școli politice de vară a fost “Tinerii în primul rând”, iar cei prezenți au avut parte de activități educaționale (workshop-uri cu tematici politice, sociale și de tineret) și activități recreaționale și de socializare (drumeții, tiroliană, paintball, karaoke etc.).

Sursa: TSD Satu Mare 

8 comentarii

  1. ioniko Răspunde

    Makar avem o organizatzie de tineret care mai misca in judet la noi

    • demon Răspunde

      tinerii astia din partid in 89, nici pe hartie nu existau. Habar nu au ce inseamna SOCIALISM.
      mare pacat ca tara se indreapta spre Rosu in 2014.

  2. Fulgutza Răspunde

    TSD cea mai tare organizatie din tara si din judetul Satu Mare!

    • sssssssttt! Răspunde

      Asta NU este o mandrie,ci o tristete,deoarece acestia sunt urmasii lui nastase,dragnea,iliescu,ponta……ceausescu! Deci cei care de 60 de ani NU lasa ca tara sa se ridice. Din contra au bagat-o in cacat,Romania ajungand RUSINEA EUROPEI! Asa ca MUCLES cu cea mai mare… bla,bla,ca sunteti o RUSINE! Apropo,sa faceti curat prin boschetii din jurul cabanei,ca anul trecut au ramas tone de prezervative! Unii se intreaba daca si cand faci laba se foloseste prezervativ? Da,la psd se foloseste!

      • Ana Răspunde

        Ce rautaciosi pot fi unii oameni…si ce usor e sa stai pe margine si sa observi neregulile!

  3. Moni Răspunde

    toata lumea stie ca organizatiile de tineret sunt FOLOSITE pentru afise , pentru a iesi la numaratoare cat mai multi, nu imi vine sa cred ca sunt tineri care sa fie de acord cu dragnea sau cu alti baroni locali. COPII nu va lasati folositi doar pentru a socializa si pentru o vorba buna. TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU! CHIAR CREDETI IN CEEA CE FACETI? CHIAR CREDETI IN CLASA POLITICA PE CARE O SPRIJINITI?

  4. Ale Răspunde

    Felicitari organizaţiei de ineret TSD Satu Mare, pentru implicarea în activităţile care se desfăşoară atât la nivel local cât şi la nivel naţional, iar pentru cei care lasă comentarii atât de obscene precum cel de mai sus, să ştiţi că aceste jigniri nu le aduceţi tinerilor din TSD ci, prin aceste cuvinte vă conturati imaginea voastra, chiar dacă lăsaţi comentariile sub un pseudonim.

  5. Mirel Moraru Răspunde

    ce-or fi invatat tinerii psd-isti? lor le-o spune cineva cum sta treaba? de ce sunt pasibili daca-si urmeaza mentorii? cititi, fratilor, comisarul.ro si schimbati partidul, inainte de a fi prea tarziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.