Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

Trei accidente au avut loc marţi în judeţul Satu Mare

accident

accident

Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs, marţi, trei evenimente rutiere soldate cu doi răniţi uşor.

         Marţi , la ora 14,34 politiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Careiului din municipiu a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului s-a stabilit faptul că un bărbat , în vârstă de 39 de ani a condus autoturismul marca Opel şi a accidentat un adolescent, în vârstă de 16 ani , care s-a angajat în traversarea străzii în fugă prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului pietonul a fost rănit uşor.

       La interval de câteva minute , respectiv 14,47 , poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre producerea unui alt eveniment rutier în piaţa Titulescu din municipiu. Din primele cercetări efectuate oamenii legii au stabilit faptul că un sătmărean , în vârstă de 50 de ani , a condus autoturismul marca Volvo, iar la intersecţie cu strada Panseluţei nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei marca Mercedes Benz condusă regulamentar, pe drmul prioritar de către Marius S. În urma evenimentului conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor.

       Şi la Căuaş s-a produs ieri un accident de circulaţie, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre producerea evenimentului. S-a stabilit în urma cercetărilor efectuate faptul că Ionel B, în vârstă de 63 de ani , din Carei, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localităţii Căuaş, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil în faţa autoturismului condus de către Cristian D, în vârstă de 41 de ani. Din fericire biciclistul nu a suferit leziuni corporale în urma căderii, însă a fost sancţionat contravenţional conform HG 1391/2006 întrucât a circulat cu bicicleta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, amenda în acest caz fiind de 540 lei, iar dacă aceasta se achită în termen de 48 de ore cuantumul se reduce la jumătate.

          În toate cele 3 evenimente rutiere conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative , în primele 2 cazuri fiind vorba despre evenimente rutiere soldate cu victime le-au fost recoltate şi probe biologice de sânge.De asemenea în primele 2 cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Măsuri drastice la cele trei licee cu promovabilitate zero la Bac

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare a luat o serie de măsuri la cele trei licee cu promovabilitate zero la...

Închide