Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Viceprimarul din Păulești, declarat incompatibil

sigla aniVicepriamarul comunei Păulești, Valer Șuta, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Potrivit unui comunicat publicat astăzi, acesta a deținut simultan funcția de viceprimar cu cea de titular întreprindere individual.

“Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 27 februarie 2013, întrucât, simultan cu funcția de viceprimar deține și calitatea de titular întreprindere individuală în cadrul „Șuta A Valer Întreprindere Individuală”, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003. S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, simultan cu funcția de viceprimar a deținut și următoarele funcții și calități:
– calitatea de reprezentant asociație familială în cadrul „Suta Valer Întreprindere Familială” (în perioada 18 iunie 2008 – 29 iunie 2012) încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003, 
– funcția de membru în Consiliul de Administrație din cadrul Școlii Gimnaziale Păulești (20 octombrie 2008 – 15 februarie 2010), încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, a precizat ANI.

Un comentariu

  1. pistike Răspunde

    si la carei primarul poate sa angajeze pe ginerele sau si sa dea lucrari de la primarie si scoli pentru sectia de scaune pusa pe numele fetei sale????
    ANI NU E LA FEL PENTRU TOTI?????ALO?
    un primar cu retinere pe salar din 2008 de 30% din salar ce primar este???? este kovacs din carei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.