Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Adrenalină și suspans la rallyraid ACAR-GerBog Satu Mare. Foto

rallyraid Ger Bog (51)Cel mai tare eveniment automobilistic din Satu Mare a început astăzi în Piața Libertății. Echipaje din România și Polonia sunt înscrise în această competiție.

Așteptat de ani de zile de sătmărenii pasionați de raliuri, concursul rallyraid Acar- GerBog a dat startul echipajelor înscrise în competiție. Astfel, 15 echipaje cu vehicule dotate special pentru trasee dificile au pornit în cursa specială spre Dorolț în direcția Pădurea Mare.

Pe un teren accidentat, echipajele au dat dovadă de mult profesionalism, rând pe rând, acestea au parcurs un traseu spectaculos cu urcări și coborâri pe digul Someșului pe o distanță de 11 km. După cursa specială, multiplul campion la raliuri tot-teren, sătmăreanul  Domide Ovidiu, le-a oferit o aventură interesantă sătmărenilor iubitori de adrenalină, ducându-i într-o cursă pe traseul propriu zis cu un Nissan Patrol 4.5V8.

Sâmbăta de la ora 10.00, concursul va continua cu o probă specială în zona Sâi-Chilia, în direcţia Homorodului de Mijloc. Informații cu privire la traseul pentru amatori și profesioniști au primit concurenții în această seară în cadrul unui briefing organizat special pentru aceștia.

În competiție sunt înscriși următorii concurenți:

 1. Mateș Marius și Bob Alin
 2. Coț Mihai și Onuțan Adina
 3. Krisztian Zsolt și Vajas Zsolt
 4. Chiriguț Horia și Iordache Viorel
 5. Berger Dan și Dobrișan Marius
 6. Butka Alexandru și Cosma Istvan
 7. Domide Ovidiu și Nistor Daniel
 8. Leonte Mihai și Pascu Ovidiu
 9. Tudosa Cristian și Dănilă Antochi
 10. Rusu Adrian și Rotar Bogdan
 11. QUAD- Szejme Wilmos
 12. QUAD- Ban Mihai
 13. Tarta David- Rus Radu
 14. Rozek Robert și Dabek Rafael
 15. Nitasik Daniel și Pouzety Michal

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Concerte pub în programul Zilelor Culturale Partium

În perioada 18-24 august iubitorii de muzică vor avea ocazia să participe la numeroase concerte, organizate atât în pub-urile orașului,...

Închide