Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Andrea Orosz, antrenor secund al echipei de baschet feminin CSM Satu Mare

Peter Eles, Anamaria Orosz, Muresan Florin (9)Căpitanul echipei de baschet CSM Satu Mare, Andrea Orosz a fost numit astăzi antrenor secund al echipei. Vestea a fost anunțată astăzi într-o conferință de presă  de către președintele CSM Satu Mare, Florin Mureșan în prezența antrenorului Petru Eleș și Andrea Orosz.

Potrivit președintelui, din acest sezon Andreea Orosz o să îl ajute mai mult pe antrenorul echipei, în calitate de antrenor secund.

Încrezătoare și optimistă, Andrea Orosz a declarat că dorește ca acest sezon să fie unul bun și să obțină un rezultat bun cu care au fost obișnuiți suporterii sătmăreni. Antrenorul echipei, Petre Eleș consideră că Andrea este cea mai îndreptățită în această funcție și că va fi o soluție foarte bună pentru echipă, totodată mulțumindu-i și fostei antrenoare în rol secund, Monica Ioan care este însărcinată și nu mai poate continua.

În primul rând aș vrea să îi mulțumesc Monicăi Ioan pentru ceea ce a făcut ca și antrenoare secundă în sezonul trecut, este însărcinată și nu mai poate continua. Am ales-o pe Andreea în locul ei pentru că am considerat că funcționează foarte bine soluția cu antrenoare secundară care este și jucătoare. Este mai mult în vestiare, este alături de fete și această legătură între vestiar și banca tehnică este extrem de importantă, mai ales într-o echipă de fete. Consider că Andreea este cea mai îndreptățită”, a declarat Petru Eleș.

Jucătoarele din acest sezon sunt: Andrea Orosz, Ramona Eniko Laza, Andreea Pop, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku și jucătorele stăine, Ashley Adams, Toccara Ross și Stephanie Sension. Noua formulă se va reuni în 1 septembrie și va pleca într-un turneu în Timișoara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.