Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Biciclistă accidentată pe b-dul Cloșca

biciclist accidentat,La data de 02.08.2014, ora 10. 52, pe B-dul. Cloșca din municipiul Satu Mare, conducătorul auto A. Ionel de 31 ani din municipiu, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, a accidentat-o pe A. Ileana de 69 ani din Satu Mare, care, în calitate de biciclist, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. RAUDETOT Răspunde

    Imi place sa merg cu bicicleta dar in Satu Manu nu prea ai unde. Un biciclist este un real pericol pentru el si pentru soferi. Azi am vazut unul pe POD! Nu era locul lui pe sosea, asa s-a stabilit, pe trotuar era loc suficient, dar biciclistul gonea aiurea. Nu l-a oprit nimeni. Ce este de facut cu inconstienta bicicliștilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Fetiță de 6 ani accidentată grav în Ardud

La data de 01.08.2014, ora 15.33, lucrătorii Poliției orașului Ardud au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment...

Închide