Ultima actualizare: ieri, 21:24
Locale

Dansuri argentiniene în Sala Cavalerului din castelul Karoly

dansuri argentiniene (7)Duminică 24, August, Sala Cavalerilor din castelul Karoly a găzduit spectacolul argentinienilor de la „Colegio San Esteban” din San Carlos de Bariloche, Argentina, care au prezentat un program deosebit de dansuri și muzică argentiniană.

Deoarece liceul la care învață a fost înființat de doi cetățeni maghiari, în semn de recunoștință, elevii școlii cu predare în spaniolă și engleză, au prezentat și un program de dansuri maghiare, pe care îl prezintă și în Argentina în fiecare an.

Publicul careian, venit într-un foarte mare la acest eveniment a gustat din plin programul oferit de argentinieni, recompensându-i pe aceștia cu ropote de aplauze. Printre cele mai dinamice dansuri prezentate amintim tangoul argentinian, milonga, chacarera și zamba.

În cadrul spectacolului a fost proiectat și un filmuleț despre frumusețile Patagoniei, un loc deosebit, despre care băștinașii spun că a fost creat de Dumnezeu atunci când acesta avea voie bună.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai apreciate organizate în castelul Karoly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
“Io-s fecior din Medișa” bucuria locuitorilor

Duminică, 24 august a avut loc în satul Medișa spectacolul folcloric, devenit deja tradiție,  „Io-s fecior din Medișa". Spectacolul s-a...

Închide