Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Darius Țânțaș, forțat să plătească despăgubiri de 100.000 euro

darius tantasDarius Țânțaș, fiul milionarului  Vasile Țânțaș, care care a ucis un bărbat în urma unui accident rutier a fost obligat de instanță să plătească despăgubiri de 100.000 de euro familiei îndurerate.

Unul dintre cei 12 copii ai afaceristului milionar Vasile Țânțaș, din Satu Mare, a fost condamnat la șase ani de închisoare după un accident mortal pe care l-a provocat în 2008.

Tânărul a încercat să scape de fapta fugind din țară, însă s-a întors și a fost judecat pentru tragedia comisă. Acesta se afla la volanul unui autoturism Mercedes și, întrucât nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers, față de un autoturism condus regulamentar, a intrat în coliziune și l-a proiectat în afara șoselei.

Victima a fost transportată la spital, însă a murit la scurt timp. Impactul a fost catastrofal, și asta pentru că tânărul conducea cu 167 de kilometri la oră.

În mod absolut curios, procurorii au trimis dosarul în judecată la un an și jumătate de la producerea accidentului.

Familia victimei a cerut în instanță plata unor despăgubiri pentru tragedia provocată, iar valoarea a fost stabilită la 500.000 de lei, echivalentul a circa 100.000 de euro. Doar că Darius Țânțaș nu s-a conformat deciziei, iar familia victimei l-a acționat în instanță pentru a obține banii, iar judecătorii l-au obligat, din nou, prin executare, să pună în aplicare decizia.

Vasile Țânțaș, tatăl lui Darius Țânțaș, deține afaceri în energie, defrișări, ecologizări de râuri.

Darius Țânțaș se află încarcerat de peste un an de zile, și conform precizărilor familiei Țânțaș, familia bărbatului ucis în accident a fost despăgubită cu suma de 100.000 de euro prin Fondul de protecție a victimelor străzii.

Sursa: cancan.ro

5 comentarii

  1. Fuctionar public Răspunde

    In sfirsit le vine rindul si la baietii destepti din energie pocaiti cu dosare penale pe rol.

  2. al Răspunde

    atat valoreaza viata unui om in Romanica?

  3. Țărani Răspunde

    Dai bani, ăla moare si tu scapi. Așa e in România. Bă frate, l-ai omorât, mori si tu. I-au trimis dosaru după 1 an si jumătate.. Poi pana atunci primeau bani de la bo$$u si nu l-au trimis. Așa e la noi.. Omori un om, plătești familiei o suma de bani, si scapi basma curată, te plimbi pe strada..

  4. Levi Răspunde

    Unde locuiesc eu ( nu in Romania ) un bus al statului ( un fel de transurban ) a loving un tanar care a ramas olog si mut.
    Statul l-a despagubit cu 8 milioane de euro …

  5. Bogdan Răspunde

    Domnilor omu e la pușcărie pt 6ani, faptul k plătește 100 mii nu inseamna k scapă, iar aici nu e un accident in care e implicat statul. Cu asemenea declarații răutăcioase nu facem o lume mai buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.