Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Dorel Coica nu răspunde provocării Ice Bucket lansată de Adrian Ştef

 Adrian Stef-Ice Bucket ChallengePrimarul Dorel Coica nu răspunde provocării de a face o donaţie şi a-şi turna apă cu gheaţă în cap ce i-a fost adresată de către preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Într-o conferinţă de presă, Dorel Coica l-a înţepat pe Adrian Ştef,  afirmând totodată că acceptă să-şi toarne apă în cap doar dacă i-o cere populaţia.

 „Fapte bune se pot face în fiecare zi şi nu trebuie să-ţi torni o găleată de apă în cap să faci o faptă bună. Am lipsit dar am simţit că d-l Ştef s-a simţit foarte bine la Zilele Partium, mai ales în seara aceea când a venit împreună cu echipa dânsului, s-au desfăşurat extrem de mult, au fost şi nişte atacuri verbale între el şi d-l Kereskenyi, probabil atunci Ştef ar fi trebuit să-şi pună vreo 3-4 găleţi de apă cu gheaţă în cap, să-şi revină. Sau a rămas cuplat de atunci şi simte nevoia să se răcorească în continuare.  Dacă populaţia crede că faptul că primarul îşi aruncă o găleată de apă cu gheaţă în cap face bine şi trebuie s-o facă, o fac. Am văzut că se poartă,  dar fapte bune se pot face şi altfel. Dacă populaţia doreşte şi eu o să îmi caut un loc în faţa primăriei o să-mi pun în cap, important este să văd cine pune apa în cap, dacă-i las pe adversarii mei s-ar putea să-mi spargă capul cu găleata” , a spus Dorel Coica.

Primarul i-a adresat o altă provocare preşedintelui CJ, şi anume organizarea împreună a Zilei Recoltei.

Dacă tot m-a provocat Ştef la o găleată cu gheaţă în cap să ne trezim, eu îi lansez altceva. Dacă tot vor să facă Ziua Recoltei şi vor să invite din judeţ, le dăm şansa să vină alături de noi, în 3-5 octombrie, ca şi producătorii din judeţ să poată vinde marfă ca  cetăţenii din municipiu să se poată aproviziona. Vin ei eu cu contra ofertă: 3-5 octombrie Ziua Recoltei să facem şi Judeţul şi Municipiul”, a mai spus primarul.

5 comentarii

  1. dorelus Răspunde

    sa inteleg ca din materialul asta nu se intelege nimic sau doar ca coica e bou? te-a mincat pizma dorwle ca stef s-a distrat cu ungurii si tu ai decalotat penisul la mincatorii de orez!!! D E M I S I A!

  2. Gavrilut Răspunde

    Dorel Coica esti un prost!

  3. adisorul cel viril Răspunde

    pe brighi trebuia sa o provoci sa vezi cita lume se uita la clip…, ca pe oltean ce drecu sa vedem??

    • traseistul Răspunde

      Superb!Asta era provocarea…Curios ,nu a provocat prieteni(singurul prieten i-o pune in cap),traseisti din categoria lui…nu are asistenta..Trist.

  4. coi captivus Răspunde

    Adevar graieste Coica. De ce sa-si toarne gheata-n cap? Ce nevoie ar mai avea? Pai creierul lui e de gheata pe de-a intregul. Sta gheata pe minte la el, bucket!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.