Ultima actualizare: ieri, 21:18
Naţionale

Elena Udrea candidează la Președinție

elena udreaElena Udrea a fost desemnată de colegii din PMP candidatul oficial al partidului la alegerile prezidențiale. Deși totul părea doar o formalitate, Udrea a fost torpilată chiar din interior. 

Singurul delegat PMP care a votat împotriva Elenei Udrea a fost europarlamentarul Cristian Preda. Acesta își manifestase și înaintea ședinței nemulțumirea față de acțiunile din interiorul partidului.

Am propus demiterea Elenei Udrea din funcția de președinte al PMP, pentru discreditarea candidaturii lui Diaconescu. Colegii din CEN au votat împotrivă și au propus desemnarea ei ca prezidențiabil al PMP. Am fost, din nou, singurul care s-a opus”, a precizat Cristian Preda.

Cristian Preda a mai explicat că toate aceste mișcări din interiorul PMP nu fac decât să ducă la bulversarea publicului. ”Nimeni nu mai știe cine este candidat. S-au strâns semnături pentru Cristian Diaconescu, care nu pot fi folosite pentru Elena Udrea. Nimeni nu mai știe și mai ales că publicul nu urmărește zi de zi. Oamenii se uită, prind crâmpeie și acum nu mai au o imagine clară, de ansamblu (…) Îmi e greu să cred că un partid care a strâns cu greu 6% poate susține 2 candidați”, a mai spus Cristian Preda.

Sursa: stiripesurse.ro

2 comentarii

  1. marius Răspunde

    Un partid de mare rahat condus de niste fufe de doi bani .
    In prim plan penala Satmarului Laura Bota , lingatoarea de gaoz.

  2. Scooby Doo Răspunde

    Mai bine ea decat MAFIA PSD: ciocan, govor, jenica ardelea de la Protectia Copilului etc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Naţionale
dinu patriciu
Dinu Patriciu a murit

DINU PATRICIU a murit la Londra, la vârsta de 64 de ani, anunţă Realitatea TV. Omul de afaceri suferea de o...

Închide