Ultima actualizare: azi, 13:52
Sport

Gardoș, transferat la Southampton: Este cea mai fericită zi din viață!

Florin GardosFlorin Gardoș, fundașul transferat de Southampton de la Steaua București, a declarat la semnarea contractului cu gruparea engleză că este cea mai fericită zi din viața sa și că i s-a îndeplinit visul de a evolua în Anglia. Fostul stelist a semnat cu englezii până în 2018.

“Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este cel mai mare pas din cariera mea de până acum. Venirea în Premier League este o oportunitate foarte mare pentru mine, iar Southampton a avut un sezon foarte bun, astfel că nu a fost o decizie dificilă. Prima impresie pe care mi-a făcut-o clubul este foarte bună. Este o diferenţă foarte mare între ce aveam acasă şi ce este aici. Am spus mereu că să vin în Premier League ar fi un vis devenit realitate şi din fericire acest vis s-a împlinit acum”, a declarat Gardoş, potrivit Mediafax.
Tehnicianul Ronald Koeman s-a declarat încântat de aducerea lui Gardoş la Southampton. “Sunt foarte fericit să-l am pe Florin aici. E încă un jucător tânăr, aşa că poate creşte şi mai mult. De la început, de când Lovren a părăsit clubul, i-am acordat multă atenţie lui Florin. Toată lumea ştie marile nume şi marii jucători, dar e întotdeauna mai greu să găseşti pe cineva care nu e atât de cunoscut. Informaţiile pe care clubul mi le-a dat despre el au fost foarte bune. Pentru acum şi pentru viitor avem un foarte bun fundaş central”, a afirmat Koeman.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a anunţat, joi, că Florin Gardoş a fost transferat la gruparea engleză Southampton, campioana României urmând să primească 6,8 milioane de euro.
Florin Gardoş a devenit al doilea jucător român care evoluează la Southampton, după Dan Petrescu, în perioada 2001/2002.
În vârstă de 25 de ani, Florin Gardoş a evoluat în carieră pentru Olimpia Satu Mare, Someşul Satu Mare şi Concordia Chiajna.

Un comentariu

  1. Attila Răspunde

    Succes ptr satmareanul nostru in Anglia !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
FC Bihor – Olimpia 0-1. Victorie din penalty!

            Olimpia  a disputat sâmbătă, la Stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea, cel de-al patrulea joc amical din această vară, adeversară...

Închide