Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Minor accidentat în Sanislău. Șoferul nu avea permis, a consumat alcool și a fugit

accidentLa data de 20 august a.c , în jurul orei 20,30 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Sanislău.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că Gheorghe D. a condus autoturismul marca Dacia pe strada 7 Noiembrie din localitate şi a accidentat un tânăr , în vârstă de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, după care conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără acordul poliţiştilor. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a pietonului. La scurt timp conducătorul auto a fost identificat de către poliţişti , în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

Totodată în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa:  IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.