Ultima actualizare: azi, 15:42
Locale

Paraziții necenzurat, la Smart Days Satu Mare

parazitii Smart Days (141)Una dintre cele mai longevive și apreciate trupe românești de hip-hop, Paraziții, a fost prezentă la ultimul concert din cadrul evenimentului Smart Days. Sute de tineri sătmăreni, fani ai acestei formați au fost prezenți la concert.

Compatrioții Cheloo și Ombladon și-au salutat fanii sătmăreni și au încins atmosfera cu piesele din repertoriul formației pe care o reprezintă.

Versurile necenzurate și gesturile obscene nu au lipsit de la acest concert iar numerosul public nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a cântat alături de aceștia fiecare piesă din repertoriul lor, necenzurat.

Impresionați de numărul mare de fani, Cheloo și Ombladon, deși au refuzat la început să facă poze cu ei, după concert aceștia s-au expus publicului, oferindu-le fanilor ocazia de a se poza cu ei și de a le da autografe.

 

 

4 comentarii

 1. cheolo Răspunde

  Si noi avem chelul nostru,care casapeste orasul ,satmarul ar trebui sa fie perla Transilvaniei dar cu asemene eminente in ale administratiei ne pierde identitatea .
  DEMISIA COICA.

  • zorro Răspunde

   Hat “ungura” dragam , invata sa vorbeste romaneste corect, iar dupe aceea cere demisia !

   scris corect: Prietenas , invata sa vorbesti romaneste corect , iar dupa aceea sa ceri demisia unei persoane !

 2. Bantinara Răspunde

  Nu conteaza Limba measajul este important sa ajunga la ceafa Lata.

 3. Satmareanu Răspunde

  Atat putem cu P mare, am fost la concert si cu parere de rau politia locala, jandarmeria au privit cu nepasare copii de 13-15 ani cu tigara in gura, cu bautura in mana, si cand se arunca flaconul cu bere pe jos, paharul cu bere, dozele de alcool jandarmeria si politia locala se uitau la stele. Oare parcul Romei nu este domeniu public in care trebuia sa isi faca datoria? Rusine sa va fie, sa avem institutii care stiu sa priveasca stelele cazatoare in loc sa isi faca datoria. Rusine Coica, mandreste-te ca ai in subordine oameni “competenti” care stiu sa gestioneze orasul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Cupa rallyraid Acar-GerBog la final. Vezi câștigători

Desemnarea și premierea echipajelor înscrise în competiția de raliu rallyraid Acar-GerBog a avut loc astăzi în cadrul unei festivități organizată...

Închide