Ultima actualizare: azi, 22:46
Locale

Pataki Csaba despre ordonanța privind migrația. La Satu Mare ajunge și o jumătate de oră!

kereskenyi gabor, pataki csabaPreședintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că dacă ar fi permisă migrația aleșilor locali, printr-un proiect de ordonanță de guvern care se pregăteşte, în judeţul Satu Mare s-ar produce mişcări serioase.

“La Satu Mare ar ajunge şi o jumătate de oră de liber şi am vedea transformări spectaculoase“, a spus senatorul.

El a arătat că UDMR nu este de acord cu ordonanţa care ar da aleşilor un termen de două săptămâni în care să-şi poată schimba partidul fără să-şi piardă mandatele, atrăgând atenţia că există o recomandare a Comisiei de la Veneţia de a stopa migraţia politică în România. Pataki a subliniat că există o presiune internaţională de a stopa migrările şi consideră că Româna s-ar alege cu „o pată neagră”.

Totodată, deputatul Kereskenyi Gabor a consideră că o astfel de ordonanță este „o mare mizerie, care, din păcate, caracterizează în general politicul românesc”.

 Conducerea centrală a UDMR încă nu a văzut un astfel de proiect, dar Kereskenyi a afirmat că traseismul „şi-a băgat coada şi în judeţul Satu Mare în ce priveşte unii politicieni”.

În opinia sa, într-o democraţie normală şi civilizată nu se pot face schimbări de partid în timpul unui mandat, el motivând că aleșii au primit o încredere din partea electoratului.

Nu se poate intra şi ieşi ca dintr-un bar. Ieşi dintr-un bar şi intri în cealaltă cârciumă, pentru că nu aceasta este menirea aleşilor. Este o mare mizerie“, a afirmat Kereskenyi. 

3 comentarii

  1. poprica Răspunde

    SI dl deputat face parte fin political romanesc

  2. cutu Răspunde

    codatule, uiti….javra ce esti, tu stii de ce esti milog?????….daca ai ceva de spus o sa-ti pun toata activitatea de handilau pe tapet…. GUNOI !!!

  3. cutu Răspunde

    cund vorbeste kereskakany de bar… TZOKI !!!!, cuinii din mai multe zone inca au gustul lui pe bot, au stat face on face pe DIG, sarman betiv, primul baschetbalist al judetzului, chiar primul cu pampers, uitzi cund te-ai cacat pe tine, ce spui domnule parlamentar, porti PELENCA si in plen ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.