Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

Peste 200 de amenzi în valoare de 19.420 lei, aplicate într-o singură zi

agent-politia-rutiera-cascheta-pÎn data de 11 august a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  219 sancţiuni contravenţionale în valoare  de 19.420  lei.

Printre cei sancţionaţi se numără 19 biciclişti,  8 căruţaşi, 13 pietoni, 52 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 35 care nu au folosit centura de siguranţă, 20 care nu aveau documentele asupra lor,  18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 4 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice pentru autovehiculul ce-l conduceau,  12 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

 De asemenea, 5 şoferi au rămas fără permis de conducere, dintre care 2 pentru conducerea cu o viteză  mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală, 2 pentru neacordare de prioritate și 1 pentru ne anunțarea la unitatea de poliție, în termen de 48 ore, implicarea într-un eveniment rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Festivalul Oțeloaia va avea loc duminică. Programul oficial

Festivalul Folclorului Codrenesc se va desfășura duminică, 17 august, în pădurea Oțeloaia din comuna Homoroade. Tradiționalul festival este organizat de...

Închide