Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Plopstock 2014 – Ziua 2

plopstock2 (121)Atmosfera de campus universitar a continuat și în a doua zi a Festivalului Plopstock, tinerii sătmăreni fiind încântați de concertele Basska, Rehab Nation, Relative, Synergy și Anysound. Locația Plopstock a fost invadată de sătmărenii iubitori de rock, ska-punk, reggae, drum’n’bass, balcanic și rock.

Foarte apreciați de public au fost clujenii de la Rehab Nation, care au încins atmosfera cu combinația explozivă de ritmuri ska-punk, reggae și balcanice, piesele lor fiind interpretate în limba română, engleză, maghiară, şi chiar franceză și spaniolă.

Nu s-au lăsat mai prejos nici membrii trupei Basska care au adus la festival un nou gen de muzică cu ritmuri amestecate în stilul reggae, hip-hop, drum’n’bass, balcanic și rock. Considerată de mulți drept revelația muzicală a anului 2014, Basska este o noutate nu doar prin simpla ei prezență pe scena românească, ci și prin stilul muzical abordat care suprinde prin ingeniozitate și efervescență.

Sâmbătă, în ultima zi a festivalului Plopstock 2014, vor concerta Frozen, Mushroom Story, Dirty Shirt, SKA-NK și trupa Subcarpați, una dintre cele mai iubite trupe românești contemporane, a cărei muzică a devenit un adevărat manifest croit în jurul folclorului românesc, introdus cu măiestrie în cultura underground actuală. Ritmuri de dub, breaks și hip-hop se împletesc perfect cu sonorități tradiționale și proiecții video tematice, dând naștere unui stil care și-a câștigat într-un timp scurt foarte mulți adepți. Subcarpați este trecutul adus în prezent prin ritm, note și versuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.