Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Primarul Coica îl atacă din nou pe președintele Ștef: Nu aprobă unele acțiuni culturale

Ziua Recoltei 2013 (84)Referitor la anunţul Preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, domnul Adrian Ştef, cu privire la organizarea Festivalului Pălincii în perioada 13-14.09.2014, primarul Municipiului Satu Mare şi Consiliul Local îi recomandă ca festivalul să îl desfăşoare în localităţile cu tradiţie în fabricarea pălincii, respectiv: Medieşu Aurit,Turţ, Cămărzana etc.

Totodată îi recomandăm domnului preşedinte Adrian Ştef ca Ziua Recoltei să o organizeze în una din localităţile judeţului Satu Mare, precum : Moftin, Căpleni, Pişcolt, etc.

Primarul Municipiului Satu Mare, informeaza sătmărenii că pe raza municipiuli Satu Mare, respectiv în P-ţa 25 Octombrie, Primaria şi Consiliul Local va organiza mai multe evenimente în perioada septembrie – octombrie 2014.

Împreuna cu Asociaţia Economică Româno-Germană va organiza evenimentul Fabricat în Satu Mare în perioada 26-28 septembrie 2014.

În perioada 3-5 octombrie 2014 Primaria  Municipiului Satu Mare împreuna cu Consiliul Local Satu Mare va organiza în paralel cu Sathmarer Bierfest şi Ziua Recoltei.

Rugăm preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, domnul Adrian Ştef,  să îşi organizeze orice acţiune culturală în zona sa de responsabilitate, respectiv în judeţ şi în mod excepţional pe raza Municipiului Satu Mare cu aprobarea primarului şi a Consiliului Local al Municipiului.

Sursa: Primar, Dr. Coica Costel Dorel

 

 

21 comentarii

 1. Bálint Răspunde

  :)) fight Coco VS Stefi csirkebox

 2. leo Răspunde

  Are dreptate Coica, mai ales ca Stef dă bani doar pt cei din gașca lui…

 3. SATMAREAN Răspunde

  Asa, domnule Coica! Pune-l la punct pe Stef!

 4. Popic Răspunde

  Haideti baieti, Catina, Claudiu Tamasan, oferiti un raspuns primarului! Aparati-l pe Stef! AnnaMaria, poti sa ramai indiferenta? Salveaza-ti elevul!

 5. pentru primarul municipiului Satu Mare Răspunde

  Daca tot vine vorba de Stef si organizare, domnule primar Coica va informez ca PRL partidul lui Stef si a lui cumnatu Ovidiu Silaghi au organizat azi o sedinta a acestui partid la fostul sediu al PNL! Actualmente sediul unei asociatii (cunoasteti)! Daca tot doriti sa fiti corect pana la capat, de ce nu anulati acel contract, ca tot este utilizat in alte scopuri si de alte organizatii decat de cea pentru care a-ti acordat-o. Asociatia o sa spuna ca a organizat o sedinta pentru asociatie.Povesti cu basme pentru copii! Nu cred ca Dvs. credeti astfel de povesti! Deci il ajutati pe Stef cu varf si indesat!!! E “furt” din patrimoniul Consliului Local si a primariei

 6. poli Răspunde

  Oltene mai taca-ti gura unsuroasa si lacoma,esti rusinea orasului ai distrus tot ce ai putut,torni asfalt pe trotuare si se incalzeste de ni se aprind picioarele ,iar la spital oamenii se bat pt ca nu au madicamente si fase ,iar tu chelule esti cea mai mare capusa din sistemul medical.DEMISIA COICA ESTI CEL MAI SLAB PRIMAR PE CARE L-A AVIT ORASUL..

 7. pentru primarul municipiului Satu Mare Răspunde

  Daca tot vine vorba de Stef si organizare, domnule primar Coica va informez ca PRL partidul lui Stef si a lui cumnatu Ovidiu Silaghi au organizat azi o sedinta a acestui partid la fostul sediu al PNL! Actualmente sediul unei asociatii (cunoasteti)! Daca tot doriti sa fiti corect pana la capat, de ce nu anulati acel contract, ca tot este utilizat in alte scopuri si de alte organizatii decat de cea pentru care a-ti acordat-o. Asociatia o sa spuna ca a organizat o sedinta pentru asociatie.Povesti cu basme pentru copii! Nu cred ca Dvs. credeti astfel de povesti! Deci il ajutati pe Stef cu varf si indesat!!! E “furt” din patrimoniul Consiliului Local si a primariei Satu Mare, patrimoniu pe care il administrati!

  Multi liberali si cetateni sunt curiosi cum a reusit aceasta asociatie sa puna mana pe sediul PNL. Legal sau nu?!

  Cine stie ce aduce viitorul, poate chiar surprize. La felul cum ati lasat PNL fara sediu, s-ar putea sa se repete in viitorul nu chiar indepartat si ca “favor” va ramane poate si PSD fara sediu inchiriat !

  Dar soarecii de la PLR “joaca” pe masa, si Dvs. Va uitati la ei si ii ajutati pe Stef si cumnateliul gelat vopsit , nu doar la par ci si la narav.

  • Liberal Răspunde

   Pentru abuzurile savarsite de Stef si Silaghi cu privire la transferul patrimoniului PNL Satu Mare la Fundatia Bratianu si pentru complicitatea dumneavoastra, domnule primar Dorel Coica, la acest abuz,membri PNL, cei care v-au ajutat sa ajungeti primar va cer sa anulati acest act prin care ati facut o mare nedreptate unor oameni care v-au ajutat sa va vedeti visul implinit. Domnule Coica, PNL nu se rezuma la Stef si Silaghi,care au organizat sedinta PLR in sediul Fundatiei Bratianu, sediul de drept al PNL Satu Mare, cuprinde mai ales membri de rand ai acestui partid, oameni ce v-au ajutat sa castigati alegerile.

 8. Pt Coica primar?! Răspunde

  Ca veni vorba de Stefut si organizare, domnule primar Coica va informez ca PRL partidul lui Stefut si a lui cumnatu Ovi Silagyi (cetatean maghiar) au organizat azi o sedinta a acestui partid la fostul sediu al PNL! Actualmente sediul unei asociatii (cunoasteti)! Daca tot doriti sa fiti corect pana la capat, de ce nu anulati acel contract, ca tot este utilizat in alte scopuri si de alte organizatii decat de cea pentru care a-ti acordat-o. Asociatia o sa spuna ca a organizat o sedinta pentru asociatie.Povesti cu basme pentru copii! Nu cred ca Dvs. credeti astfel de povesti! Deci il ajutati pe Stef cu varf si indesat!!! E “furt” din patrimoniul Consiliului Local si a primariei Satu Mare, patrimoniu pe care il administrati!

  Multi liberali si cetateni sunt curiosi cum a reusit aceasta asociatie sa puna mana pe sediul PNL. Legal sau nu?!

  Cine stie ce aduce viitorul, poate chiar surprize. La felul cum ati lasat PNL fara sediu, s-ar putea sa se repete in viitorul nu chiar indepartat si ca “favor” va ramane poate si PSD fara sediu inchiriat !

  Dar soarecii de la PLR “joaca” pe masa, si Dvs. Va uitati la ei si ii ajutati pe Stef si cumnateliul gelat vopsit , nu doar la par ci si la narav.

 9. trage Răspunde

  Cu prima ocazie favorabila Stefut si Silagyi o sa va execute. Va rog ajuatii sa se organizeze, au nevoie, ca apoi sa va tradeze, pacaleasca, insele. Bravo, merita

 10. cosmin Răspunde

  Dl Coica intra in derizoriu.fara proiecte.fara veziune doar cu certuri si conflicte.mandatul sau trece si a facut din Satu-Mare cel mai subdezvoltat oras din Ardeal,era de astepteat.acesta este capacitatea administrativa a echipei pe care o conduce.

 11. satmarean Răspunde

  Afara cu Papici si Babut din Primarie!

 12. Traian Răspunde

  Domnule primar, anulati actul prin care ati facut o nedreptate membrilor de rand PNL, deposedandu-i de sediu! Nu fiti complice la hotie!Pana la urma,mizeriile vor iesi la suprafata, iar dumneata vei suporta consecintele legale.

  • mihai Răspunde

   acesti membrii de rand unde erau in campanie???
   nici la sedinte nu veneau ca aveau de facut curse de taxi si acum vor pe scaun da pe munca si banii altora….hai ca va ride lumea cu ferentariu vost anchetat pentru complicitate la crima

   • observator Răspunde

    Mihaita-mama, Adisor draga, oamenii astia de rind, prin votul lor te-au facut ceea ce esti azi.Unii au fost in campanie, altii ti-au dat votul. Pina si Crin Antonescu a pus umarul la campania ta, chiar te-a vizitat de ziua presei, si-a facut poze cu tine si cu familia ta, iar tu i-ai intors spatele si l-ai invitat pe Tariceanu sa se inscrie in PNL. Asta e coloana vertebrala, “domnule” Stef!

 13. LIBERal Răspunde

  De dragul lui Stef si Silaghi, v-ati batut joc de liberali, lasandu-i fara sediu! Domnule primar, reveniti asupra deciziei si anulati actul!

 14. justitiar Răspunde

  Nu va trece prea mult si Coica va fi atacat de Stef si noul partid…apoi Govor…si așa mai departe…

 15. Coi Ca al Nostru! Răspunde

  Koiutz nu are de unde sa stie ce se organizeaza in Satu Mare si cu cine, pentru ca este mai tot timpul plecat in delegatii, isi plimba secretarele pe rand prin Europa, pentru Koiutz atacul este cea mai buna aparare, nu a facut nimic pentru municipiul acesta.
  Tuurul mapamondului intr-un mandat nu ne incanta cu nimic, domnule primar! Ai promovat municipiul pe la Ibitza sau pe la Costa Rica in ultimele doua saptamani?

 16. Cetatean Răspunde

  Nu uitati totusi ca orasul si judetul apartine cetatenilor avand in vedere ca de la ei colectati taxe si impozite….

 17. suntem prosti Răspunde

  in loc sa te tot certi mai bine ai pune mana sa faci treaba, fa si o plimbare in 16 sa vezi ce cartier ,,de secol 21,, cum ai zis, ai facut.

 18. un Satmarean Răspunde

  Desigu .
  Asfalt pe toate cararile inutile se poate .

  Ziua Recoltei care a fost intotdeauna in Municipiu nu se poate .
  Ideal ar fi sa va luati de manute si sa va duceti acasa . Este limpede ca sunteti inutili ambii .

  Sa nu mai vorbim si de faptul ca ati reusit sa ne pacaliti si cu voturile .
  Atat primarul cat si Stef . Dar si marele pacalici de ministru .
  AKASA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
DSP Satu Mare: Recomandări pentru zilele de caniculă

Vremea a adus necesitatea măsurilor pentru zilele caniculare, astfel încât riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din această perioadă...

Închide