Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Rețea de traficanți de droguri, destructurată. Procurorii DIICOT au ridicat 22 de persoane

droguri, cannabis (4)Două culturi de cannabis, droguri de risc, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, un pistol şi bani au fost descoperite şi ridicate de poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a 22 de percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale.

 La data de 20 august, poliţiştii Serviciului de Combatare a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de  risc pe relaţia Italia – România şi comercializarea de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost puse în aplicare 22 de mandate de aducere. Una dintre persoanele bănuite are dublă cetăţenie, germană şi italiană.

Activităţile s-au desfăşurat în Satu Mare, Sălaj şi în municipiul Bucureşti, cu sprijinul poliţiştilor de la B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Bucureşti, S.C.C.O. Sălaj şi I.P.J. Satu Mare, precum şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 10 grame de cannabis,15 grame de haşiş, 159 de plicuri cu pulbere albă, 1.010 grame de pulbere albă, o râşniţă, 2 pipe, 2 cântare, un pistol, un laptop, 2 hard – diskuri, 18 telefoane mobile, 20 de cartele telefonice şi bani.

Totodată, au fost identificate două culturi, una indoor şi alta outdoor, cu 9 plante de cannabis.

Membrii grupării au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.