Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Simfonie în aer liber la concertul Bijuterii Muzicale (Foto)

concert in aer liber orchestra Dinu Lipatti (25)Sute de sătmăreni iubitori ai muzicii simfonice au fost prezenți în această seară la concertul susținut de orchestra Filarmonicii ”Dinu Lipatti”.

Intitulat ”Bijuterii Muzicale”,evenimentul a impresionat și delectat publicul sătmărean cu cele mai frumoase interpretări într-o atmosferă foarte plăcută.

Momentul de excepție al concertului a avut loc în aer liber pe platoul din Piața 25 Octombrie unde sub bagheta dirijorului Franz Lamprecht, orchestra Filarmonicii ”Dinu Lipatti” a susținut lucrări de mare popularitate din creația compozitorilor Bizet, Mendelssohn, Smetana, Verdi, Strauss și Ceaiskovski.

Nu au lipsit pocalele de foc care au încercuit orchestra și au creat un moment inedit, iar pentru public, organizatorii au oferit celor prezenți câte un pahar de vin.

Evenimentul a fost organizat de Filarmonica de Stat Dinu Lipatti cu sprijinul Consiliului Local, al Primăriei Satu Mare și Consiliul Județean.

3 comentarii

  1. meloman Răspunde

    Pacat ca a fost organizat chiar in joia când se face slujba deosebita Prohodul Maicii Domnului, si multa lume a fost la biserica, neputind merge astfel la concert.

  2. glad Răspunde

    Uneori mai trebuie sa alegi intre cultura si religie, cu minte si fara minte.

  3. Cetatean Răspunde

    Au fost dezorientati organizatorii privind alegerea momentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.