Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Vicepremierul Dragnea a pus piatra de temelie la Primăria Tăşnad

Liviu Dragnea (57)Vicepremierul Liviu Dragnea, alături de oficialităţile locale,  a pus piatra de temelie a viitorului sediu al Primăriei oraşului Tăşnad, finanţarea fiind asigurată de către Ministerul Dezvoltării.

Oficialităţile au îngropat o capsulă a timpului ce cuprindea un pergament cu numele celor care au contribuit la realizarea investiţiei, după care au pus, simbolic, un cancioc cu mortar.  

Sunt prezent pentru a arăta că finanţarea pentru acest obiectiv va decurge fără niciun fel de piedică. În acelaşi timp, am vrut să transmit personal şi d-lui primar şi constructorului că această lucrare se va executa în bune condiţii”, a spus Liviu Dragnea.

Primarul Vasile Mitrașca a spus că pe lângă finanţarea Primăriei a mai primit „cadou” bani pentru modernizarea bazei de tratament din incinta ştrandului şi a unor străzi.

Pentru viitorul sediu al Primăriei Tășnad, Ministerul Dezvoltării a alocat suma de 2.641.253,28 lei. Termenul de execuție este de 12 luni.

 

9 comentarii

  1. Silaghi cu PSD Răspunde

    EXTRAORDINAR! SENZATIONAL! BOMBA! Silaghi se simte cel mai bine inconjurat de pesedisti!in mijlocul lor si a “ciolanului” si “protectiei” antipuscarie!Bravos Silaghi

    • psd pnl pdl Răspunde

      Silaghi un gunoi Govor un “taran” dar in sensul negativ a-l cuvantului Mitrasca… a inceput constructia casei inaintea primariei…ca sa poata???? D-l Buzgau mare presedinte de CAP acum mare arendas pe terenurile ..nimanui si nu ultimul Dragnea…DOMNILOR TASNADU-L E UN…numai oras nu e PE DEAL sau coline cum le place unora DAR NU ARE CANALIZAREEEEEE!!!!!! halal conducere,la asa sat asa conducatori

  2. Adevarul despre Govor, 4 intrebari. Răspunde

    1. Din cate se poate observa toate investitiile sunt la drumuri, unde desigur firmele lor favorite Tehnic Asist si 3T, unde Govor i-a rezolvat amicului sau Catrinel Rat sa fie sef pe Satu Mare (biroul in cladirea de vizavi cu Politia de Frontiera), deci firmele astea vor primi bani, iar despre apa canal si restul de maruntis banii se vor intoarce tot la ei prin alte firme. Miza mare e si cu firma care deja s-a rezolvat pt construirea primariei Tasnad. Intrebarea care se pune e numa investitiii de genul asta se fac in Satu Mare??? In tot acest timp un amarat de bloc ANL se tot construieste de vreo 6 ani, ca despre bazine olimpice, sala polivalenta si altele nici nu mai discutam.

    2. Legat de centrura si pod, ma rog, podul desigur nu a pomenit, dar de centura a zis Ponta ceva, eu zic ca mai repede o sa dea Stef o centura de aia de a lui de karate decat sa se faca ceva, iar de pod, poate profesorul de educatie fizica si sport ne invata el cum se face un pod.

    3. Legat de ce a zis Govor ca a ajuns el asa pe picioarele lui. Pai ok, sa ne gandim cum: nu s-a prostituat el, insa s-au prostituat streapteasele pt el, de acolo amicii sai cu functii, care veneau la fetitze…deci a fost proxenent, patron de carciuma cu dansatoare de care cica e fff mandru…dupa care afaceri cu alcool unde desigur a facut evaziune fiscala, patron de clubn de forbal unde a falimentat si furat miliarde, a cumparat o televiziune cu banii murdari (apropo Euro Insolv vinde la licitatie bunuri mobile de la Nord Vest Media Trust), tehnica lor de a nu plati impozite si taxe la stat, iata asta e solutia prin care marele politician cica a ajuns el unde e acuma, lasand la o parte santaje, amenintari si restul, iar acuma e bun sa faca bani din functia pe care o are pt aia din Bucuresti. Oare merg bani si pre servicii si procurori de este lasat omul asta in pace??

    4. Cum draqu un cum e Govor care e vice in CJ nu este luat la intrebari ca institutia CJ da o gramada de babni la trustul unde cica fiul sau Razvan e sef? Nu e conflict de interese?

    • psd pnl pdl Răspunde

      …toate se intampla si din cauza noastra care doar comentam si vorbim pe la “colturi” priviti la judetele invecinate cum prospera aici la Satu Mare doar “M” este mare in rest fotografiile postate spun totul

  3. ponta presedinte Răspunde

    extraodinar! a pus piatra de temelie! de 23 august, sa traiasca psd egal pcr. punem pariu ca lucrarile la sediul primariei nu incep anul asta? daca nu cumva o sa rasara cladirea peste noapte ca comunistii s-au pisatacolo si pisatul lor e magic

  4. prince Răspunde

    Coica un mincinos notoriu se plimba pe banii nostrii prin lume,un babalac care se crede la pubertate,orasul arata ingrozitor.
    Imi pare rau ca in 2012 nu era in Sat Mare sa il demasc pe acest individ.

  5. bravo, Răspunde

    Bravo !
    Va asteptam si la Unimat ,sa puneti piatra de temelie ,la ceva !Un sat uitat de edili ,unde nu se face nimic.

  6. leo Răspunde

    Da Silaghi ce naiba caută acolo? locul lui e la groapa de gunoi, cu Ștef lângă el

  7. satmarean 2014 Răspunde

    Priviti pozele si minunati-va! Cat pot fi de penibili acesti neocomunisti,cat de falsi sunt! Se inchina,fac matanii,doar doar ne vor fura votul! satmarenii(cei mai multi sau lamurit)si nu vor cadea in capcana. Despre DREAGNEA,un impostor,penal,care arunca o galeata de rahat pe viitorul primariei din Tasnad.Ce istorie sa aibe aceasta cladire,cand un penal pune piatra de temelie? Acesti mitici intina totul in jurul lor,acum au ajuns si la noi,in acest colt de tara ….cat de cat mai curat,cel putin moral!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.