Ultima actualizare: ieri, 20:05
Locale

Adrian Ştef anunţă că se înscrie în PLR

adrian stefPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a anunţat oficial că se alătură Partidului Liberal Reformator, în urma excluderii sale din PNL.

Redăm în continuare răspunsul transmis de Adrian Ștef:

 Am luat act cu tristețe, de decizia Biroului Permanent Național al PNL, de excluderea mea din partid, la propunerea deputatului Romeo Nicoară.

Am sperat până în ultima clipă că greșelile – de-a dreptul fatale pentru partid – făcute de fostul președinte Crin Antonescu, ar putea fi reparate prin câteva soluții simple.

Constat însă, cu mâhnire, că erorile politice ale PNL nu s-au curmat odată cu plecarea lui Crin Antonescu, ci dimpotrivă, ele au fost amplificate, demonstrându-se încă o dată – dacă mai era nevoie – incompetența crasă a actualei conduceri.

Imediat după instalarea sa în funcție, noul președinte, Klaus Iohannis, mi-a promis că la Satu Mare nu vor fi niciun fel de dizolvări și am crezut – pentru o clipă – că intrăm într-o eră a normalității politice.

Peste trei săptămâni de la aceste asigurări ferme venite din partea liderului PNL, Nicoară Romeo s-a apucat și a dizolvat 42 de structuri PNL din teritoriu, printre care și organizația municipală Satu Mare, al cărei președinte eram.

În acel moment mi-am dat seama că se încearcă pe toate căile scoaterea mea din partid. Am sperat totuși, că se va întâmpla o minune dar fiecare zi care trecea, îmi confirma sumbrele bănuieli care deveneau tot mai evidente.

Sunt lucruri care pot fi explicate, am fost gata să lămuresc aspectele pentru care, asupra persoanei mele planau acuzații, dintre cele mai ciudate.

Se știe doar, că de multe ori, chiar și pentru un succes politic, trebuie să plătești mai scump, decât pentru o înfrângere.

Dar până și riscul acesta sunt gata să mi-l asum.

Am avut în ultimul timp, câteva oferte politice tentante, mai ales dacă ne gândim la structura specifică județului Satu Mare, unde de multe ori, comandamentele politice centrale, intră într-o dramatică și inevitabilă coliziune cu necesitățile locale.  

Am fost gata să dau toate explicațiile. Dacă mi s-ar fi cerut.

În loc de o discuție lămuritoare, am avut parte de o excludere.

Ce să zic, trebuie să fii un partid foarte puternic ca să-ți permiți să excluzi un președinte de Consiliu Județean, care are în spate zeci de mii de voturi, fără ca măcar să-i dai dreptul acestuia, nu să se apere, ci să-și spună opinia măcar, în cel mai pur stil liberal.

Din păcate, lucrurile au derapat într-o direcție extrem de periculoasă, acolo unde faptele – iar în politică, faptele cele mai clare sunt voturile – cântăresc mult mai puțin decât o mică și jalnică delațiune a unui ins, cum este și Romeo Nicoară, rupt de foarte multă vreme de realitățile sătmărene, și proaspăt întors în PNL, din PP – DD.

Am construit la Satu Mare o alianță politică solidă, în care sătmărenii și-au pus toate speranțele de mai bine. Am demonstrat că știm să facem lucruri utile, în folosul direct al celor care ne-au mandatat cu încrederea lor, și am avut capacitatea să construim edificii politice, sporitoare pentru PNL.

Dar toate acestea, se pare că nu au contat acum. Eu nu mă voi dezice niciodată de crezul meu liberal. Atunci când m-am înscris în PNL, am făcut-o dintr-un imbold personal, fiind convins că măsurile liberale sunt singurele care pot ridica țara aceasta, așa cum au făcut-o în vreme, marii noștri înaintași liberali.

Am un proiect liberal și nu-l voi abandona, sub presiunea aceasta a unei conjuncturi stranii, până la urmă.

De aceea, voi rămâne credincios convingerilor mele politice și voi continua acest proiect, tot în cadrul unei formațiuni liberale, Partidul Liberal Reformator, care are în frunte unul dintre cei mai autentici liberali din România, Călin Popescu Tăriceanu, sub a cărui guvernare (2004 – 2008), România a beneficiat de cea mai mare prosperitate, din întreaga ei istorie.

Îmi place să cred că tot ce se întâmplă acum, este un simplu accident de parcurs și până la urmă, un minim discernământ politic își va spune cuvântul, chiar și în PNL.

Dar până atunci, voi căuta să rămân egal cu mine însumi, folosindu-mi puterea de muncă și abilitățile politice pentru a menține și întări componenta liberală a unei alianțe politice, ce s-a dovedit a fi câștigătoare la Satu Mare și care are premisele necesare să-și reconfirme întâietatea, în toate confruntările politice care vor urma.

Mihai Adrian ȘTEF

 

175 comentarii

 1. Cristian Răspunde

  Wow ce surpriza, ce sa zic….cica a aflat cu tristete saracutzu de el, cred ca pana si comunicatul asta era pregatit de demult…Noa, acuma nu o sa isi mai puna cravata galbena la gat:) Toti aia santajabili o sa mearga la partidul lui Tariceanu, ca de nu Govor hopa pe ei…..

  • Ea Răspunde

   Liberalii vor renaste, PLR a pastrat crezul liberal in proportie de 95% . Fostul PNL a preluat totul de la PDL…. deci ? Dormeo poate sa plece inapoi la PP-DD sau sa se faca util s-o caute pe Elodia 🙂 🙂

   • Relu Răspunde

    Culca-te! Mai viseaza ceva si hai cu opinii mai realiste!

   • Darius Răspunde

    Oare stii crezul liberal? Ma indoiesc. Daca l-ai sti, nu ai face asemenea comparatii.

   • SATMAREAN Răspunde

    Marcela, nu te mai ascunde in spatele unui pronume personal? Apropos, te-ai inscris in PLR sau ai mai incercat inca o data cu cei de la PSD?

    • Ea Răspunde

     Ciudat…Mesaros… batranii impotenti ca tine mai cred ca tineretul de azi face politica cum ati facut-o voi… 🙂 🙂 gresit ! Tu nu stii nici ce e crezul liberal, dar noi stim. Oricum iti multumesc. M-ai confundat cu Marcela, ceea ce pt mine e un compliment.

     • SATMAREAN

      Si eu as fi onorat sa fiu individul cu care ma confunzi. Apropos, in PNL-ul lui Stef, se faceau probe de potenta sexuala? Cine trecea testul ramanea, cine nu-l trecea era marginalizat.

     • SATMAREAN

      Abia acum inteleg de ce Brigitta este sefa de birou la CJ! A trecut testul. La dat cu cine trebuie.

     • SATMAREAN

      Sunt convins, Marcela draga, ca n-ai habar de crezul liberal. Prin ceea ce ai facut tu si Stef ati tradat acest crez.

     • SATMAREAN

      Apropos,l-ai incercat si pe asta si l-ai trecut la clasa impotentilor?

     • votez PLR !

      Sa ne-ntelegem…
      1.Mesaros n-ai trecut testul si de aceea esti marginalizat ?
      2.Marcela si Stef nu pot fi acuzati de ceea ce au votat satmarenii.Ei au votat cum au crezut ca e mai bine pt judet. Evident, tu nu doresti binele acestui judet…

   • SATMAREAN Răspunde

    Visezi cam mult, Marcela. Oare de ce?

   • SATMAREAN Răspunde

    Te stiam o doamna. Prin vocabular dovedesti contrariul, draga Marcela.

   • Chirica Marcel Răspunde

    Decat sa se transforme PNL in PDL, mai bine un nou partid cu aceeasi oameni, tot liberali.

    Romeo asta, nu era deputat PP-DD in Bucuresti?

  • liberal Răspunde

   Bravo Adi ! Tradatorii,falsii si ipocritii sau aliat cu PDL-ul

   • Toader Răspunde

    Acest individ de trista amintire pentru PNL, Adrian Stef, a tradat partidul care l-a format, urmarindu-si doar interesul personal,fapt pentru care le-a cerut satmarenilor sa voteze cu PSD. Ce liberal a fost asta?

    • Ardelean Răspunde

     Nu esti informat Toader 🙂 la alegeri s-a votat “omul” Silaghi. Cei din psd au votat si sustinut un liberal. Din punct de vedere legal a fost singura varianta. In final judetul Satu Mare a fost castigator. In rest nemultumiti ca tine, vor fi mereu…

 2. liberal Răspunde

  Auzi bai urangutanule :)) asteptam sa iti vedem zecile de mii de voturi pe care sustii ca le ai si care o sa le aduci pentru PLR in noiembrie. Sa te vedem atunci bai victima frustrata :))

  • D Răspunde

   Si eu sunt curioasa cati romani sunt romani adevarati, si cati vor vota un hitlerist -luteran…

  • votez PLR ! Răspunde

   Din toate comentariile postacilor pnl-pdl reiese un singur lucru 🙂 sunt o sleahta de inculti, badarani si boschetari. Nu poti sa te adresezi cu “bai urangutanule” si sa crezi ca oamenii te vor vota… 🙂 🙂

   • SATMAREAN Răspunde

    Votind PLR, votati instalarea ciumei rosii in Romania!

   • Darius Răspunde

    Mai peleristilor, observ ca sunteti obsedati de niste persoane. Intamplator, le cunosc pe aproape toate. Stiu ce hram poarta si nu e deloc precum insinuati. Acuzandu-i pe ei, de fapt, va puneti voi intr-o lumina defavorabila. In loc sa va ascundeti prin vagauni, fiindca aveti un partid format doar din traseisti politici, fara istorie in spate, cu niste lideri lamentabili, (Tariceanu, Silaghi, Stroe, Chitoiu) va cautati un culoar salvator. Cat de moral si constitutional este ca PLR sa aiba alesi locali, parlamentari, daca la alegerile din 2012, PLR nici nu a existat?

    • Ardelean Răspunde

     Ce sa mai vorbim de Dormeo Nicoara ? 🙂 a fost pe la toate partidele si acum se da mare liberal 🙂 🙂 impostor,traficant si cu DOSAR PENAL !!!

 3. liberal Răspunde

  Saracutul de tine :))))) vaiiii vaiiiii :)))) lasa ca te consoleaza Brigitta :))))))

  • Ea Răspunde

   Domnule “liberal” 🙂 pari mai mult decat frustrat… daca te iei de aspect si de persoanele din jur… ai fost dat la o parte pt ca nu corespundeai ca marime ? 🙂 🙂

   • Teo Răspunde

    Se pare ca ai corespuns exigentelor lui Stef. Evident, nu ma refeream la cele profesionale. Doar cine se aseamana s-aduna.

    • Ea Răspunde

     Evident, avem si o viata personala 🙂 dar tu nu ai nici una nici alta… drept urmare, iti pierzi vremea cu comentarii uracioase 🙂 ce-ai zice sa faci o fapta buna si sa vii cu exemple pozitive ? 🙂

   • SATMAREAN Răspunde

    Marcela, esti cam frustrata. PLeci de pe scaunul de viceprimar? Oricum, in afara de vorba multa si prezenta scenica, ai fost inexistenta.

    • Satmarenii Răspunde

     Atat cat a putut si i s-a permis, Marcela a facut. Dar la primarie, primarul dicteaza …. 🙂 ghinionul Marcelei si al cetatenilor…

   • SATMAREAN Răspunde

    Esti jalnica, Marcela! Cum poti gandi in asemenea termeni?

    • votez PLR ! Răspunde

     Esti jalnic Mesaros 🙂 de unde stii in ce termeni gandeste o persoana ?!? 🙂 explica-te ca vreau secretul !!! 🙂 🙂

     • SATMAREAN

      Ce aveti cu omul asta, Marcela? Esti penibila!

     • doctoru

      Votind PLR, votati instalarea ciumei rosii in Romania!

     • Satmarenii

      Mai bine PLR decat sa votam cu hotii, traficantii si complicii la crima(Dormeo Nicoara) 🙂

 4. jiji Răspunde

  Baaaa tu nu ai nici cea mai.mica doza de liberalism in tine. Oare cat de orb am.fost ca te-am urmat atata timp

  • Ea Răspunde

   Jiji, Stef este 100% liberal. Tocmai de acea ma bucur ca nu mai face parte din grupul Dormeo… in schimb, despre tine, pot sa spun ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa, lucru comun la ACLe de gamalie…. 🙂

   • EVA Răspunde

    Sigur n-ai gresit exprimarea? Liberal nu inseamna libertin.

    • Ea Răspunde

     Eva(Emilia Enetescu), in dictionar gasesti explicatia cuvantului liberal. Daca tu esti libertina nu inseamna ca toti sunt la fel. Puszi ! O noapte “plina” iti doresc ! 🙂

   • EVA Răspunde

    Nu-i comanzi o statuie “liberalului” Stef?

   • SATMAREAN Răspunde

    Vorbesti prostii, Marcela. Cum sa fie Stef liberal cand, la fel ca tine, a facut campanie pentru PSD?

    • Satmarenii Răspunde

     Stef si Marcela nu au facut campanie pt psd. Cetatenii au votat cum au considerat ei ca e mai bine pt judetul nostru. Evident ca tu nu doresti binele judetului 🙂

 5. vantulschimbarii Răspunde

  Prin discurs, dnul Mihai Adrian se dezice deja de PNL si Klaus Iohannis. Asa ca acest simplu accident nu e o coincidenta! Sa va vedem cum o sa supravietuiti cu politica de one man’s show si cate voturi veti mai aduce si cui!!!

  • Ea Răspunde

   Stef nu este singur…suntem multi, foarte multi…este si motivul care va sperie acum, si ati inceput sa aruncati cu comentarii fara rost… era de asteptat, oamenii lui Dormeo nu -l pot depasi intelectual…

   • satmarean Răspunde

    @Ea- Abtine-te sa faci asemenea afirmatii! Sint nefondate. Stef trebuia exclus de cel putin 4luni din PNL! Iata citeva argumente:
    -L-a tradat pe Crin Antonescu. Dupa ce Antonescu i-a trecut pragul casei, de Ziua Presei, contribuind la imaginea lui Stef, a facut o campanie anti-PNL, evident, pro-PSD, la europarlamentare.
    -L-a tradat pe Iohannis, promitind la Zalau ca-l vor sustine la Congres si ca vor fi alaturi de PNL.
    -S-a opus deciziilor venite de la centru, dupa iesirea de la guvernare a PNL, sustinind ca USL traieste.
    -A instrainat si evacuat PNL din sediu.
    -L-a invitat pe Tariceanu sa se inscrie la Satu Mare in PNL.
    -A organizat sedinte de racolare in PLR a celor din subordine.

    • votez PLR ! Răspunde

     1. Antonescu ne-a tradat pe toti. Ce partid e ala care iese de la guvernare ???
     2.Iohannis a promis ca nu vor fi dizolvari, dupa care prin purtatorul de posete a dizolvat 42 de organizatii din judet !!! 42 !!! Oameni pe care nici nu-i vazuse, nu vorbise cu ei, nu stia nici pe harta unde sunt !
     3.deciziile nu pot fi luate doar de centru ! In judet ne confruntam cu o problema pe care doar uniti o putem combate ! De ce e asa greu de priceput ?
     4.sediul este o problema pe care persoane competente o vor rezolva in tribunal.
     Esti obositor Mesaros, denaturezi adevarul. Mai bine scrie povesti pt copii. 🙂 🙂

     • SATMAREAN

      Votind PLR, votati instalarea ciumei rosii in Romania! Sper ca satmarenii sa inteleaga ca PLR Satu Mare e, de fapt, un proiect pentru familia Silaghi-Stef si pentru acolitii acestora. Electoratul nu e atit de timpit incit sa nu inteleaga ca acesti doi indivizi si-au pus interesul lor deasupra celui al partidului si au distrus o filiala cu traditie aproape seculara, PNL Satu Mare.

     • votez PLR !

      Mai bine PLR decat sa votam cu pdl-istii care ne-au taiat pensiile si salariile;sau complicii la crima-romeo nicoara 🙂

   • satmarean Răspunde

    Multi, dar… “Ea”, tu esti chiar penibila!

    • Satmarenii Răspunde

     Chiar penibila nu-s… 🙂 🙂 din moment ce-mi acorzi atata atentie !!! Ma simt magulita 🙂 🙂 si ma faci sa rad 🙂

   • SATMAREAN Răspunde

    Ai halucinatii, Marcela.

   • vantulschimbarii Răspunde

    Si ce daca sunteti multi, foarte multi? Poate vreti sa fiti si sa pareti asa. Asta a fost la Satu Mare in ultimii ani, politica pe cantitate, nu pe calitate. De aceea, sunt rezultatele care sunt si “eficienta” demonstrata.

 6. Centura Neagra cu 3dani si punguta cu 2 bani Răspunde

  Ba, Adrian Chuck Sterfis…du-te, ba, si ne lasa. I-auzi, ba, la el, “Călin Popescu Tăriceanu, sub a cărui guvernare (2004 – 2008), România a beneficiat de cea mai mare prosperitate, din întreaga ei istorie.Călin Popescu Tăriceanu, sub a cărui guvernare (2004 – 2008), România a beneficiat de cea mai mare prosperitate, din întreaga ei istorie.”
  Ba, Brusli, asta o lasat economia cu un deficit de 5% la o crestere economica de 7%. Principalul vinovat de faptul ca tara a intrat nepregatita in criza economica. Daca faceai si o facultate de Economie, pe langa cele 3 de Educatie, Fizica si Sport, poate nu debitai si ineptia asta. Du-te…si te du, karateka de gris cu lapte

  • Dana Răspunde

   Si din nou apare incultul… 🙂 dar de ce nu ?! …sa stie toata lumea cine-s ACLe de gamalie 🙂 votati purtatorii de posete ! 🙂 in final ne vom obisnui sa ni se spuna : “ba”…

 7. Partidul de la colt Răspunde

  Ohooo, ce efemera e gloria oamenilor marunti! Un infatuat, marginit, bolnav de propria imagine, fara nici un simt al penibilului,ajuns accidental intr-o functie care-l depaseste net, inconjurat bineinteles, de o adunatura cu aceleasi calitati! Am o propunere de partid in care sa te inscrii: de PLM, ce zici?

  • votez PLR ! Răspunde

   Votez PLR !!! Cred si sustin ca sunt singura salvare a noastra, a cetatenilor.

  • Freaky Răspunde

   Ohooo, bravo freakyşor! ai descris perfect nătărăul care te plăteşte: Romeo Nicoară! Iar propunerea ta, este perfectă pt el, cu siguranţă va accepta. Mergeţi amândoi în PLM!

 8. toma Răspunde

  Din păcate vor cădea din nou pe picioare. Da, nu vor mai prinde functii locale, dar vor fi la guvernare cu psd. Asa ca nu va mirati daca in 2016 ii veti avea sefi de deconcentrate pe cei care azi intra in plr. Da’ ce vorbesc? Deja sunt cativa. Nu de alta dar astia sunt la guvernare mai tare decât udmr-ul. Asa ca dragilor, platiti impozite sa aibă astia din ce trai. Ura si la gara.

 9. andrei Răspunde

  Voi astia ce tot postati comentarii negative cred ca sunteti orbiti de Dormeo (romeo) Nicoara. Voi chiar nu vedeti cate lucruri bune a facut Adrian Stef in judet? Nu vedeti cate investitii a atras in judetul Satu Mare? Pe voi nu va intereseaza decat binele vostru si atat.
  Cei ce au ajuns in actualul PNL Satu Mare sunt niste profitori si travestiti politici, stim toti de unde vine Nicoara!
  Dragi rautaciosi, vreau sa va spun ca nimeni nu mai poate avea incredere in actualii liberari (liberari doar cu numele ca spiritul le lipseste in totalitate). Nimeni nu poate avea incredere in cei ce fac alianta cu evazioniști, cu traficanti de tigari si interlopi. ACL este o adunatura de interlopi!

  • SATMAREAN Răspunde

   Abtine-te, tinere! Parca Stef are dosar la Oradea?! Daca nu stii, informeaza-te!

  • Florin Răspunde

   Fii realist, nu orbit de propaganda lui Stef! In afara de petreceri,unde s-au risipit banii publici, s-a remarcat doar prin promovarea prietenilor, rudelor,pupincuristilor si a altora in functii bune,fara sa tina cont de competenta acestora.

  • Razvan Răspunde

   auzi la prapaditu asta… cate lucruri bune a facut karateka in SM ? bune ptr Brighi eventual… apropo, i-o mai ia Brighi ? Andrei, ce zici ? sau nu esti la curent cu tema asta ? te rezumi numai la a-l linge in dos pe karateka ?

  • satmarean Răspunde

   Hahaha zi care is lucrurile alea bune si multe. Apropo, s-a lansat licitatia promisa de Ponta?

 10. Gill Răspunde

  Sa iti excluzi un presedinte de consiliu judetean ? sa nu te miri de ce iti tai singur craca pentru prezidentiabile.

  • Florin Răspunde

   Oricum, era in barca PLR, lucru stiut.Sisi era deja acolo. Era doar o piatra de moara pentru contracandidatul lui Ponta.

 11. LIBERal Răspunde

  E multa ipocrizie din partea lui Stef. Nu trebuia sa fie surprins de decizia de excludere! Trebuia sa fie exclus cel putin de 3 luni.

 12. Florin Răspunde

  O adunatura de jalnici,in PLR, ce s-au pus la remorca PSD. Ei n-au nimic in comun cu liberalismul.

 13. Gigi Răspunde

  Individul asta nu a fost niciodata liberal adevarat. Promova cultul personalitatii. Avea metehne prin care se descalifica. Le stiti. Nu mai trebe amintite.

 14. Relu Răspunde

  Nu mai poza in victima, Adrian Stef! Macar in ultimul ceas, cere-ti scuze de la liberalii pe care i-ai tradat la Europarlamentare.

 15. satmarean Răspunde

  Teatru ieftin, marca Adrian Stef. Jalnic individ!

 16. Traian Răspunde

  Dupa ce ai distrus PNL Satu Mare, mai deschizi gura? Nu ti-e rusine, Adrian Stef?!

  • Satmarenii Răspunde

   Nu el a distrus PNL. L-au distrus de la centru, cei care au trimis un PP-DD-ist la conducerea PNL. 🙂

 17. Silviu Răspunde

  Daca nu iese Ponta presedinte, ai imbirligato,Adisor, tu si partidul lui Moliceanu!

 18. observator Răspunde

  De ce mai vorbesti de rezultatele remarcabile ale strabunilor liberali, cind i-ai tradat,domle Stef?

 19. sisi Răspunde

  Si acum iti arati ipocrizia !!!Crezi că toti sintem idioti doat tu esti destept? Era clar ce te vei inscrie in PLR dar prin acest comunicat iar consideri ca ai dreptul sa-ti bati joc de oameni si ca poti sa-i prostesti. E scirboasa falsitatea ta, te cunoastem prea bine! Macar o data daca aveai si tu demnitatea sa spui adevarul. Iar Andrei te lauda cite investitii au adus pt judet…Hai Andrei trimite o lista cu aceste investitii ca noi nu le vedem, noi stim ca judetul este pe ultimele locuri si vedem asta zilnic. Stef sa dispara definitiv pentru ca a fost si este cel mai incompetent presedinte, macar om de era!!!!!!

 20. observator Răspunde

  In urma cu multi ani am contribuit la constituirea PNL Satu Mare. Au fost vremuri extraordinare, cind oameni acre stiu ce inseamna liberalismul au fost cuprinsi de mult entuziasm si dorinta reala de a retrezi spiritul liberal si la Satu Mare. Noi stiam și aplicam doctrina liberala, credeam in ea! Eram respectati la nivel local si national. Apoi, incet, incet au aparut profitorii, au aparut cei pentru care doctrina nu conta, nu exista. Partidul era doar un mijloc prin care isi urmau propriile interese. Au cumparat oamenii incet cu tot felul de functii sau avantaje si au ajuns la putere in partid. De atunci a condus nesimtirea, aroganta, minciuna, ipocrizia, mai rau chiar ticalosia. Vechii liberali nu mai aveam ce cauta in aceasta troaca de porci si excroci. Asta a fost PNL Satu Mare in ultimii ani in care a fost condus, daca de poate spune asa, de Silaghi si Stef. Poate adevaratul PNL sa reinvie?Sau pe radicini s-a turnat otrava?

  • liberal adevarat Răspunde

   Bineinteles ca poate sa reinvie sa mai binezis poate in sfarsit sa se reconstruiasca si sa se dezvolte pe baza solide cu oameni de caracter, adevarati liberali. Plecarea lui Silaghi si a celor care s-au dus la PLR a facut foart bine, pentru ca s-a curatat PNL de profitori si oameni fara caracter si coloana

 21. Fost liberal Răspunde

  Nu sunt deloc surprins de atitudinea lui Adrian! Îl știu atât de bine, încât regret că l-am cunoscut și că i-am fost alături! În iunie 2009, când l-am întâlnit, era un tânăr politician promițător,însă timpul, împrejurările și beția puterii l-au schimbat. Ani buni s-a folosit de mine, iar apoi când am suferit un AVC, soldat cu o paralizie, nu m-a căutat deloc,cu toate că până atunci mă suna foarte des, eu ocupându-mă de munca organizatorică din PNL Satu Mare. După plecarea cumnatului său, Silaghi, am solicitat revenirea în PNL, pentru a da curs invitației conducerii centrale a PNL, însă Adrian Ștef, în calitate de președinte al organizației municipale, s-a opus, iar eu am renunțat să mai fac politică. Menționez că atâta ură domnește în unii dintre apropiații săi,încât m-au terfelit ori de câte ori au avut ocazia, au născocit povești compromițătoare, pentru a mă descalifica în ochii opiniei publice, trecând în derizoriu activitatea mea prolifică. Indiferent ce veți comenta la adresa mea, nu voi răspunde nimănui, liberalii sătmăreni de bună credință știu foarte bine ce am făcut pentru acest partid și din cauza cui mi-am dat demisia.

  • Să ne aducem aminte... Răspunde

   Stimate domn,
   Dacă tot ţineţi neapărat să ne aducem aminte de acele vremuri… fie voia dumitale, să începem cu începutul: zici ca îl cunoşti bine pe dl Ştef – prostii, nu l-ai cunoscut şi nu îl cunoşti nici 1% deoarece nu erai curios să îl cunoşti; tu l-ai susţinut pe Ştef doar de ochii lumii, ţi-ai urmărit doar interesul: sperai să primeşti un post bine plătit, pensia militară nu te mulţumea şi asta în condiţiile în care pensia ta era dublă faţă de salariul multor oameni de rând; văzând că problema dumitale nu se rezolvă atât de repede pe cât te aşteptai, ai început cu ameninţările, ba că îţi dai demisia din birou, ba că te retragi din partid, ba că alt partid îţi oferă loc de muncă… uite aşa ai reuşit să îţi înnebuneşti toţi colegii, care deja erau sătui de tine şi încercau să te evite … evident asta te-a înfuriat şi după ce te-ai retras, ai început să denigrezi conducerea de atunci a partidului, în special pe dl Ştef, care a devenit ţinta ta Nr. 1.
   P.S. Şi să nu uităm un alt aspect important: te lauzi cu munca organizatorică pe care ai facut-o…da ai facut-o! dar nu de unul singur, şi nu pe GRATIS, ci CONTRA COST! Îţi mai aduci aminte dle Mesaroş?
   Din păcate pentru tine şi din fericire pentru ei, cam toţi colegii din birou şi-au dat seama cine eşti, aşa că stai liniştit, ştim foarte bine cine eşti, ce ai făcut pentru partid şi de ce ai plecat…

 22. cosma Răspunde

  Recunosc ca nu mi-a placut pana acum Adrian Stef. Nici macar nu l-am votat in 2012, poate ca eram si eu influenta ideilor emise de postacii de mai sus.
  Dar cu timpul, mi-am dat seama ca omul acesta chiar vrea sa faca ceva pentru Satu Mare. Textul de mai sus – daca il cititi cu atentie – este dovada maturitatii unui politician realist.
  Nu sunt membru de partid si nici nu vreau sa devin dar cred ca tonul discutiiilor ar trebui sa-l dea oamenii lucizi si nu niste amarati de postaci, aproape analfabeti

  • Leo Răspunde

   Adevarul se afla in alta parte, nu in propaganda lui Stef. Nu mai acuzati niste oameni ce-si exprima liber opiniile. Ceea ce afirmati e cam cusut cu ata alba, abtine-te, stimabile Cosma!

   • Adela Răspunde

    Lasa-l, Leo, nu merita nici macar onoarea de a-i comenta surprinderea ca a fost exclus. Asta e politician mare, Brigita stie bine la ce ma refer.

  • Geo Răspunde

   Ia-l de sotie sau de amant, daca iti place! Din punctul meu de vedere, Adrian Stef este doar un rezultat al imprejurarilor,un politician mic, ce n-ar fi existat fara cumnatul sau, Silaghi.

  • Adela Răspunde

   Pe ce functie esti, Cosmica? Tot pe la CJ? “Interesante” opinii!Se vede ca-ti plac show-urile lui Stef?De risipa de bani publici stii ceva? De angajari preferentiale, stii? Poate ai vazut si banii pentru podu lui Sisi!

  • Horea Răspunde

   A trecut pe invers, daca-ti place?

 23. Liberal galben nu rosu Răspunde

  Stimate domnule pseudo-liberal Adrian Stef, prin acest raspuns dat, ati dovedit inca odata faptul ca nu sunteti liberal. Daca aveati cele mai elementare cunostinte despre istoria Partidului National Liberal nu puteati sa declarati: ca unul din cei mai autentici liberali este “Călin Popescu Tăriceanu, sub a cărui guvernare (2004 – 2008), România a beneficiat de cea mai mare prosperitate, din întreaga ei istorie.” Vrem sa va aducem la cunostinta ca in PNL au existat niste domni a caror nume de familie era Bratianu (va rog sa retineti Bratianu nu Tariceanu) care au facut enorm pentru aceasta tara, pentru construirea Romaniei Mari, pentru construirea Romaniei moderne si care au adus Romania printre cele mai dezvoltate tari din Europa, acolo unde ii era locul. In acest sens, daca doriti, va putem trimite cateva carti despre istoria liberalismului. Sunteti o adevarata achizitie pentru Partidul Liberal Rosu (PLR)si aveti noroc ca va trebui sa invatati mai putina istorie politica, pentru ca istoria PSD are doar 70 de ani, nu 140. Dupa cum bine stiti PLR este patidul breloc al PSD, care nici macar la guvernare nu a fost acceptat. Va dorim mult succes in cariera politica, ce se va sfarsi cel tarziu in 2016.

  • Ea Răspunde

   Domnule Enetescu, dupa cum a spus Adi, nu doar Bratianu a facut ceva pt Romania. Putem pune pe aceea lista si numele Taricianu si in curand si numele Stef. Cu voia sau fara voia dumneavoastra… 🙂 🙂 Stef este un liberal adevarat, tocmai de aceea a trecut de partea liberalilor. D-voastra ati ales sa va uniti cu hotii si tradatorii… pacat…

   • Liberal Răspunde

    Nu stiu cum iti permiti sa insulti o somitate de nivel mondial, pe venerabilul acad. Virgil Enatescu. Domnia sa nu a facut jocurile lui Silaghi si Stef, iar acum e pe nedrept acuzat. Respectul meu si al celor ce cred in valori pentru domnul Enatescu!Din punctul meu de vedere caracterizarea facuta lui Stef de adevarat liberal, ar trebui sa te conduca catre domnul doctor Enatescu.Poate te salveaza de la dezastru.

    • Ardelean Răspunde

     D-le “liberal”, o fi el o somitate de nivel mondial, dar in domeniul sau-al nebunilor… 🙂 🙂 ma faci sa rad 🙂 in politica e zero, doar istoria e de el… 🙂 Dar aici printre postaci, poate sa-si exercite meseria…

   • SATMAREAN Răspunde

    Draga Marcela, cum poti sa faci asemenea declaratii? Cum iti permiti sa-l ofensezi pe domnul academician?! Candva,te bucurai sa fii alaturi de domnia sa. Puterea te-a orbit si pe tine? Pacat! Te credeam fata desteapta.

    • nu e Marcela Răspunde

     Sa-l ofensez ?????Doamne ! Singur isi da cu tifla-n cap. A ramas alaturi de hoti si traficanti pt ca stia ca alaturi de oameni de valoare nu are ce cauta…dovada ca a pierdut la alegeri pe colegiul sau… 🙂 🙂 0

 24. Satmarean Răspunde

  Cel mai vechi partid politic din Romania este P N L . El sa adaptat mereu vremurilor> Oare ce vrea Tariceanu sa reformeze? In lume Valorile liberale sunt in principal aceleasi. Desigur se tine cont de evolutia conditiilor social istorice din fiecare etapa. Liberalii nu vor dispare niciodata. Vor dispare neoliberalii. Liberalii au facut MAREA UNIRE. Oportunistii n-au ce cauta in nici o formatiune politica.Peste 2 ani vom sti mai multe .SUCES. Adi daca a fost exclus putea sa mai astepte. nu=si pirdea calitatea de presedinte al C J. Papici da.

 25. alt satmarean Răspunde

  Asta-i diferenta de discurs dintre Stef si coica: diferenta dintre smecheria olteneasca si seriozitatea ardeleneasca.
  Fiti atenti la prostiile pe care le debiteaza la conferintele de presa panglicarul ala de Coica si discursul aplicat al lui Stef!
  Bravo Adi, ai progresat foarte mult in ultimii ani si cred ca esti deja unul din politicienii de baza ai Satmarului!

  • pesedist Răspunde

   Esti caraghios! Coica e monument pe langa Stef!

  • Toader Răspunde

   Povesti! O fi progresat la ceva, dar nu la politica. Cu minciuni nu se face politica. Facand totul dupa ureche, nu poti deveni om politic de baza. Imi pare rau! Adrian Stef este un politician nesemnificativ!

  • relu Răspunde

   Asa,mai Viforene, doctore Feli, lauda-ti seful!Poate mai pica ceva. Poate Roby devine ceea ce-si doreste!

   • robi Răspunde

    despre mine vorbiti? eu camdeodata is bine la biblioteca nu trebuie sa fac nimic numa ca ma deranjeaza ca ride femeile alea de mine. feliiii, le spui tu sa nu mai ride? multumesc iubitue!

  • Mihaita Răspunde

   Oare unde a progresat? S-o intrebam pe Ramona sau pe Brigitta?

  • Pop Gheorghe Răspunde

   E cam slabut ca presedinte. Mult mai bun a fost Csehi Arpad.

 26. cosma Răspunde

  Domnule Geo eu incercam doar sa imi exprim un punct de vedere in limitele unei civilitati acceptate. Daca nu intelegi nimic din tot ce se intampla, de ce pierzi vremea cu postari tip “nuca in perete”?. Eu astept sa dialoghez cu oameni care inteleg cu adevarat ce se intampla

  • Radu Răspunde

   De aceea ii jigniti pe cei care isi spun opiniile? Nu toti sint atat de rafinati ca dumitale,insa fiecare are dreptul sa spuna ce are de spus. Omul asta a distrus PNL Satu Mare. Omul asta s-a inconjurat de oameni lipsiti de profesionalism. L-a pus un vanzator de carpete city-manager, pe un muncitor dat afara de la Romtelecom- director administrativ, pe un strungar,fara studii, sef de birou la Aeroport etc.

  • Geo Răspunde

   Daca a jigni e o civilitate acceptata, n-are sens niciun dialog cu matale.

  • satmarean Răspunde

   Mai Feli, fii rezonabil! Ori esti Viforeanu ori esti …Oricum, Stef iti va fi recunoscator. Te lasa director in continuare. Daca vrei, il pune si pe Roby unde vrei tu!

  • EVA Răspunde

   Totusi, civiliatea acceptata este taman exagerata. Ai dus-o in extremis, Maestre!Stiu ca nu iubeste femeia, dar putin respect nu strica.

  • Teo Răspunde

   Mai bine te foloseai de alt pseudonim, ai destule!

  • Mihaita Răspunde

   Baietas,cum e vremea pe la Odoreu?

 27. pedelist Răspunde

  Bine zici pededistule. Coica e un monument. De prostie. Mai bine zis, un bolovan!

 28. ionel mesaros Răspunde

  Nu te mai tot boci mai Meisaros ca toata lumea stie de ce esti suparat. Ca nu te-a pus Silaghi sef de cabinet. Asta e durerea ta adevarata. Restul nu sunt decat niste povesti plicticoase de apevist cu pregatire si cultura dubioase!
  Daca primeai postul ala, desi ai o pensie militara foarte mare, ii lingeai mai departe pe Stef si Silaghi.
  Cand esti in rahat pana la nas, nu deschide gura!

  • SATMAREAN Răspunde

   De ce va folositi de numele unui om? Este incorect. Personal il stiu pe cel pe care il denigrati. Este totalmente injust sa loviti cu atata vehementa intr-un om ce a crezut si crede in liberalism, ce a plecat din PNL din cauza lui Silaghi si Stef, pentru faptul ca una declarau acestia si alta faceau. Daca ati avea macar o farama din cultura lui generala, din atitudine, PNL nu ajungea aici, pe culmile disperarii.

   • Ea Răspunde

    Nimic mai penibil… 🙂 🙂 Mesaros foloseste un alt pseudonim ca sa-si ia apararea… 🙂 🙂 se vede ca a iesit la pensie pe motive psihice…

  • Marin Răspunde

   Hai pupincuristilor lui Stef, aparati-va idolul!Aratati-va asa cum sunteti, niste oportunisti!

  • Teo Răspunde

   Hadriane, Zeus traieste! Nu a murit asa cum tu ai vrut. Pune-ti latraii in alta parte. S-ar putea ca Zeus, care e atotstiutor, sa-si deschida gura si nu e de bine pentru imaginea cuiva!

  • Mihaita Răspunde

   Ce tat hamaiti atita! Stef a fost dat afara din PNL. Asta e chintesenta. Unii pleaca, altii sint dati afara.

  • SATMAREAN Răspunde

   Hai, Marcela, abtine-te sa vorbesti de omul asta in asemenea maniera mizera. El a muncit efectiv pentru PNL, nu facand gargara ca tine. Liberalii adevarati stiu acest lucru.

 29. Adisor Răspunde

  Copilasi, la munca, aparati-ma! Stiti:Eu sunt un sfint! Nu uitati lozinca PLR,a Partidului Liberalilor Rosii: Cine nu e cu mine e impotriva mea! Loviti in toti! Nu conteaza ranile. Cei ce ma critica n-au dreptate, indiferent ce spun. Eu sint “liberal”. Brigitta stie asta si stiu toti satmarenii informati.

 30. Liberal Răspunde

  Cita nedreptate i s-a facut acestui sarman om! El apara liberalismul din toti rarunchii, (urmarindu-si doar propriile interese), si a fost dat afara, ca o masea stricata.

 31. Toader Răspunde

  De ce n-ai trecut la UDMR, domnule Stef? Aveai toate atuu-rile. Unguroaicele nu-ti displac. Limba le-o vorbesti. Vadnaj ti-e prieten.

 32. observator Răspunde

  E certitudine: Adrian Stef este minion pentru o functie atit de mare.

 33. Popic Răspunde

  De ce n-ai batut palma cu Mirculica, cu Ducele? Treceai la PSD. Erai cu prietenu Babut, poate si cu Marcelinio…Aveai viitor.

 34. observator Răspunde

  Felicitari,Adriane! Ai ales calea ce te defineste. Daca Pontilica nu ajunge presedinte, PLR se duce la vale, dispare sau ajunge ca PNTCD-ul.

 35. LIBERal Răspunde

  Adrian Stef-primul presedinte de Consiliu Judetean-traseist politic.

 36. EVA Răspunde

  Hai, Viforene,draga Feli, defineste civilitatea acceptata! Esti si doctor, asa ca am pretentii.

 37. Gigi-soferu Răspunde

  N-aveti ce face decit sa va bucurati de raul altuia?!

 38. LIBERal Răspunde

  Totusi, plecarea lui Adrian Stef din PNL a fost premeditata. In primavara a instrainat sediul PNL, trecindu-l la Fundatia Bratianu, apoi, dupa ce organizatia municipala a fost dizolvata, a evacuat PNL, dupa care, nu demult, PLR organiza sedintele in fostul sediu PNL. E limpede cine minte,nu-i asa?! Oare de ce a fost surprins de decizia forului central al PNL?

 39. observator Răspunde

  Cit de nevinovat e saracul, Adrian Stef! Nu el a cerut liberalilor sa faca campanie pentru PSD la europarlamentare! Cita nerusinare din partea acestui individ! Se face ca e surprins de decizie, cind el trebuia sa dispara de mult timp din PNL. Peste tot USL era mort, doar in imaginatia sa USL traia. Un asemenea ins n-are ce cauta in politica. Doar la liberalii rosii, la Moliceanu sau Razgindeanu, avea loc un asemenea individ, alaturi de Stroe, cel fara inima, ce dupa tragedia din Apuseni, avea un singur regret: ca s-a intamplatin mandatul sau. Astia sint peleristii, niste oportunisti, folositi de Ponta, pentru a rupe din electoratul de dreapta. Numai asa se poate ajunge la o Romanie rosie, o tara in care toate celelalte partide vor fi doar de decor,pluripartidismul fiind doar de fatada! Treziti-va cei ce ati plecat in PLR, reveniti de unde ati plecat! Nu distrugeti speranta romanilor de a avea pluripartidism real! Nu urmati oprrtunisti,precum Tariceanu, cel s-a umilit, pentru a primi functia a doua in stat, fiind folosit de Ponta.

  • satmarean Răspunde

   Da, ca romanii doar la pluripartidism viseaza, nu la locuri de munca, nu la respect din partea statului, nu la justitie deadevaratelea… Sa rad sau sa plang?

 40. profi Răspunde

  Un jeg, un gunoi, la groapa de gunoi cu el, acolo e locul lui. A distrus totul in jurul lui, la consiliu e dezatru, in celelalte institutii a pus sefi doar incompetenti lingai…jale!

  • Functionar public Răspunde

   Subscriu la spusele tale. Lista incompetentilor e foarte lunga. E, intr-adevar, distructiv. Numai cei care ii ridica osanale lui Stef sint in gratiile sale. Nu da doi bani pe oamenii cu idei. Chiar se dispenseaza de ei.

 41. Toader Răspunde

  Degeaba i-a fost atrasa atentia ca se risipesc banii publici pe evenimente ce nu merita promovate.Ziua Judetului trebuia sa fie organizata de Ziua Recoltei si fara formatii din afara judetului, pentru a promova Satu Mare.

 42. George Răspunde

  Adrian Stef, primul traseist de elita din judet.”Cinste ” lui! A ajuns si el primul macar la acest capitol.

 43. Radu Răspunde

  Indivizi ca Stef ar trebui sa nu mai aiba dreptul de a candida. Asta nu e incompatibil? Cind era vicepresedinte si i-a tinul locul lui Csehi parca a semnat ceva ce duce a incompatibilitate. Au uitat organele statului de acest caz?

 44. EVA Răspunde

  E doar un gargaragiu. Promite multe, face mai nimic. Nu inteleg cum de a ajuns presedinte CJ.

 45. liberal Răspunde

  Adi sa ne spui cand duci cravatele galbene la OCSKA ! Bine ca am scapat de tradatori ca tine!

 46. coica Răspunde

  acuma sa te mai prind cu ciocu mare ca-i pun pe precup, rentea si babutz prostutz sa te lase fara cavwtzile tale galbene. apropo: cu babutz preputz ce se intimpla? ca eu nu pot vorbi cu el ca lucreaza noaptea lam pus sa verifice daca ai toate tziglele pe casa muahahaha

 47. EU Răspunde

  am o singura nedumerire:daca cei care laudati Satu Mare si Judetul in forma cum arata!!!dragilor ati fost si in alta parte in afara de Satu Mare??stiti cum arata unele tari din Europa ??

  • SATMAREAN Răspunde

   Hai, Marcela, vorbeste-ne de India, de Turcia! Ai fost pe acolo. N-ai fost si in China cu Coica si Babut?

 48. Satmarean Răspunde

  COICA VREA SUPUSI NU COLABORATORI. CEI EARE GANDESC IL INCURCA.

 49. Pop Gheorghe Răspunde

  Stef e un politician extrem de slab. Se observa si prin optiunea sa de a se inscrie in PLR. Daca tot a fost exclus din PNL, nu-si pierdea mandatul chiar daca trecea la PLR sau PSD dupa doua luni de zile. Mai mult, nu era asociat cu traseistii ce s-au folosit de suspendarea legii pentru 45 de zile.

 50. satmarean 2014 Răspunde

  Adriane(stef)nici nu sti cat de mic incepi sa fi! Acest GUNOI (stef)ne crede tonti pe toti? Crede ca am uitat cand indemna oamenii sa voteze psd,el fiind cica mare pnl-ist! Defapt este un comunist cu breton, vopsit ,acum va purta in sfarsit ROSU….ceea ce i se potriveste cel mai bine! Se strange latul tantalau disperat!

  • Mic esti tu, fraiere! Răspunde

   Ce dobitoc ordinar esti! Alooo! Se aude pana la tine??? GUNOI esti tu cu tot neamul tau de retardati si desfigurati asa zis liberali;
   dispari dracu’ de specimen infect, ca nu esti bun de nimik, esti o mortaciune care impute aerul, jegule!

 51. LIBERal Răspunde

  PLR este un partid cu un presedinte iresponsabil. Cum e posibil ca Tariceanu sa initieze suspendarea lui Basescu la final de mandat. Cu sau fara suspendare, Basescu va pleca din fruntea tarii. Avem nevoie de o noua criza politica? Tariceanu si partidul sau de traseisti doreste binele Romaniei? Ma indoiesc.

 52. Traian Răspunde

  Ce dialoguri picante!

 53. observator Răspunde

  Dupa cum vad, e de mers in PLR, mai ales daca stati bine cu potenta sexuala.

 54. Apolitic Răspunde

  Haideti voi astea care scrieti comentariile astea gen sătmărean, Andrei si nu mai știu care toți sunteti acolo intr-o oala cu ei dar vouă nu va pica așa de mult ca la ei … Nu!? In politica toți îs la fel fiecare își poarta prima data de grija lui si dupa care de grija altora xD
  Știu ca voi înainte sa se desfinteze usl-ul erați împotriva lor acum nu… aveți de-a face numai cu astia de la PNL ” cu cei care au fost in PNL ”
  Acum va dați mari PNL-listi!!!!!!,
  Toți sunteți plătiți de noi contribuabilii, stati ascunsi intrun birou acolo sa treacă vremea… Da nu de alta da activitatea voastră la postări este pe locul 1 si mai aveți curajul sa scrieti ca ăla nu face nimic ca ăla face așa…

 55. observator Răspunde

  Minicuna, ipocrizia si lipsa de bun-simt sunt atributele ce caracterizeaza PLR-ul. S-a vazut acest lucru si din comentariile peleristilor: fara fundamente reale, incarcate de demagogie si lipsite de moralitate. Prin aceste comentarii s-a incercat sa distraga atentia de la gestul politic iresponsabil si neconstitutional realizat de primul presedinte de Consiliu Judetean, Adrian Mihai Stef, ce si-a anuntat trecerea la PLR. Inchei cu o intrebare retorica: Cum e posibil ca un partid inexistent in 2012, Partidul Liberal Reformator, sa aiba, fara sa participe la scrutin, alesi locali?

 56. EU Răspunde

  In loc sa aveti dezbateri concrete in ceea ce priveste invatamintul,locuri de munca,investitii,cultura ,sanatate,pensii si tot ce se leaga de viata noastra de zi cu zi ,va faceti in tot felul prin aceste postari…La ce va foloseste??? Altfel spus, asta da democratie…

  • observator Răspunde

   Nu mai fiti asa de deranjata de comentarii! In ele exista cel putin un simbure de adevar. Sunteti extrem de confuza. Disperarea si ura nasc monstri. Paradoxal,ati trecut usor de la un vocabular cu conotatii sexuale la unul de civilitate, parca dorind sa argumentati ca politica este o curva, una de lux. Daca sunteti cine se insinueaza, ar fi bine sa fiti mai rezervata. Nu se cuvine sa folositi un asemenea lexic,iar lectiile de civism lasati-le altora!Nu va prinde deloc bine aceasta postura.

 57. Covaci Răspunde

  Eu zic ca va intereseaza odata ce ii acordati atata atentie.

 58. dascal Răspunde

  Multumim pentru lectia de fariseism! Falsitatea marturisirilor a fost elocventa.

 59. Parlamentar Răspunde

  Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

 60. pam pam Răspunde

  Felicitari pentru alegere!

 61. porcul cu pielea arsa Răspunde

  stef esti un porc de casa care guitza fara rost

 62. Ion Roata Răspunde

  Jigodii politice = TRASEISTI= MIZERIE !!!
  Mizeră e politica asta dâmboviţeană. Plină de impostori şi incompetenţi, de hoţi şi de proşti, incapabili să stea mai mult de 5 minute la aceeaşi masă, fără să-şi dea în cap şi să se trădeze. În schimb, sunt capabili să se certe şi să se porcăiască, după care să se împace şi să se pupe, ca şi când nimic nu s-a-ntâmplat! În numele măreţului interes naţional, desigur! Sintagmele “să scuipi unde ai lins” şi “să pupi unde ai scuipat” au căpătat o altă formă lingvistică, mai puţin greţoasă: reevaluare-repozitionare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.