Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Agresiune între trei bărbați și o femeie însărcinată, la Păulești

bataieIeri dimineaţă , în jurul orei 08,30 poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Radu R. despre faptul că atât el cât şi concubina sa ar fi fost agresaţi verbal şi fizic de către două persoane de sex masculin.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul ar fi făcut zilele trecute un schimb de unelte cu unul dintre agresori, între timp Radu R . s-ar fi răzgândit  şi fiind vecin cu cei agresorii, reclamantul şi-ar fi recuperat unealta , motiv pentru care Ioan V însoţit fratele său Sorin V. s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantului pentru a-i cere socoteală. Între cei doi fraţi care sunt rude cu concubina reclamantului, a intervenit un conflict spontan între reclamant şi partenera lui, pe de o parte și ceilalți doi bărbați, pe de altă parte, în timpul căruia s-ar fi  agresat reciproc.

Femeia fiind însărcinată a fost transportată la Spitalul Judeţean unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că se află atât ea cât şi fătul în afara oricărui pericol.

Personajele acestui incident nu sunt la prima situaţie de acest gen.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.