Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare este dezamăgit de jucători

antrenori Olimpia Satu MareÎn cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la stadionul Olimpia, antrenorul echipei de fotbal sătmărene, Cosmin Bodea, a discutat despre meciurile pierdute de către Olimpia Satu Mare și și-a declarat nemulțumirile față de jucătorii.

Acesta este foarte dezamăgit de meciurile pierdute iar greșelile care se fac în teren de către jucători, considerând că sunt niște greșeli copilărești.

Despre meciurile celelalte care le-am avut eu personal sunt dezamăgit, m-am așteptat la altceva. Referitor la primul meci pe care l-am avut la Caransebeș, cred că ne-am dus dinainte învingători și din păcate  fotbalul te pedepsește. Acolo, într-adevăr nu ne-am prezentat ca o echipă de fotbal, cel puțin în prima repriză. În jocul de la Câmpina din păcate s-au făcut niște greșeli copilărești, a declarat Cosmin Bodea.

De asemenea, acesta susține că se muncește foarte mult la echipă, însă unor jucători reprezentativi le lipsește concentrarea.

Sunt dezamăgit de unii jucători reprezentativi, sunt dezamăgit că nu joacă în momentele cheie, ratând foarte mult. Am avut trei, patru ocazii clare de gol și nu dau mingea în poartă. Am încercat toate variantele, lucrăm la antrenament, am făcut și se muncește foarte mult la această echipă, dar din păcate în ultimii 10, 20 de metri ne lipsește concentrarea. Sper eu că, începând cu meciul de mâine să nu mai avem ghinioanele care le-am avut și să reușim să înscriem golul, că altfel toată munca noastră se duce de râpă”, a declarat Cosmin Bodea.

Pe lângă toate acestea, Cosmin Bodea a mai declarat că echipa nu are un mijlocaș stâng iar jucătorii noi aduși în echipă nu sunt în cea mai bună formă iar unii dintre ei nu se regăsesc în ceea ce își doresc în echipă.

Nici acum nu avem un mijlocaș stâng, trebuie să jucăm cu improvizații, mi-aș mai fi dorit încă un vârf, dar astea sunt probleme pe care acum nu le mai putem rezolva și trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Noi am avut așteptări mari de la jucătorii care au venit dar din păcate nu sunt în cea mai bună formă iar unii dintre ei nu s-au regăsit în ceea ce noi ne-am dorit în echipă”, a spus antrenorul.

Mai mult, acesta susține că s-a greșit cu anunțarea unui obiectiv din partea conducerii, mai ales că se știa că nu s-a reușit aducerea unor jucători de care echipa ar fi avut nevoie.

”Cea mai mare greșeală care o văd eu a fost anunțarea asta, că noi vrem, că s-au adus jucători, că s-a schimbat antrenorul. Am greșit conducerea, am greșit noi pentru că s-a anunțat un obiectiv și încă nu se știa cum se joacă play off, play out în condițiile în care noi am văzut că nu am putut reuși să aducem niște jucători de care am fi avut nevoie”, a afirmat Cosmin Bodea.

Optimist, antrenorul speră ca meciul de sâmbătă să îl câștige, astfel să obțină prima victorie din acest campionat.

”După părerea mea jocul de mâine trebuie câștigat neapărat, i-am studiat pe cei de la Pâncota, chiar dimineață am avut o ședință video cu jucătorii și sperăm că mâine împreună cu suporterii cu toată lumea să obținem prima victorie”, a declarat antrenorul.

Partida Olimpia -Şoimii Pâncota va avea loc sâmbătă de la ora 11:00 pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

4 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Hai Oli !!!

 2. babuta domut Răspunde

  cine e asta?

 3. Dana Răspunde

  Jucatorii sunt slabi la toate capitolele. Nu mai sunt ca pe vremea cand o celebra crainica satmareana se prostitua la club “La Mircea”, incercand jucatorii in toate pozitiile.

  • Dorin Răspunde

   Daca stii asa de bine inseamna ca ai facut si tu parte din acea echipa. Lauda de sine nu pute a bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.