Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Bărbat bătut și furat de amicii de pahar

bătaie Joi noaptea, în jurul orei 03.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către Gheorghe S., de 38 de ani, despre faptul că, în urmă cu o oră a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil şi o sumă de bani.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de investigaţii criminale care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că reclamantul împreună cu 2 cunoscuţi ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local situat pe strada Botizului din municipiu. La ieşirea din local între reclamant şi cei 2 bărbaţi ar fi apărut un conflict spontan, Miklos V şi Florin P. aplicându-i părţii vătămate lovituri la nivelul corpului cu pumnii, tot în timpul conflictului ar fi fost deposedat de telefonul mobil marca Sony Xperia şi suma de 20 de lei , pe care susţine că ar fi avut-o în buzunarul pantalonilor pe care îi purta. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar în urma investigaţiilor efectuate a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, cei 2 agresori sunt cercetaţi în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.