Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Baschet feminin: CSM Satu Mare s-a calificat în faza a II-a a „Cupei României”

csm3Echipa de baschet a CSM Satu Mare s-a calificat fără probleme în faza a II-a a „Cupei României” după ce s-au impus în acest week-end, pe teren propriu,  în cele două partide (tur şi retur) disputate în compania formaţiei Rapid Bucureşti.

Partida de debut s-a desfăşurat sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala „Ecaterina Both” de la LPS Satu Mare. Elevele Adrianei Pricop au început în forţă reuşind să se distanţeze considerabil de echipa bucureşteană, câştigând primul sfert cu scorul de 23 la 10. Următoarele două sferturi au fost adjudecate tot de sătmărence (22-12, respectiv 19-8). În ultima parte a meciului rapidistele s-au impus cu 20-31. Cu toate acestea partida s-a terminat cu victoria CSM Satu Mare (84-61).

Cea mai bună marcatoare de la CSM Satu Mare a fost Ashley Adams cu 21 de puncte şi 20 de recuperări. Au mai înscris: Andreea Orosz – 20 de puncte, Andreea Pop – 15 puncte, Flavia Ferenczi – 12 puncte, Eniko Laza – 6 puncte, Bianca Voica – 5 puncte şi Renata Szmutku – 5 puncte.

Returul primei faze din „Cupa României” a avut loc în 21 septembrie, care s-a terminat tot cu victoria CSM-ului. Echipa antrenată de Adriana Pricop s-a impus cu scorul de 80 la 68. Cele mai bune marcatoare în meciul de azi au fost: Andreea Orosz – 32 puncte, Andreea Pop – 17 puncte, Flavia Ferenczi – 11 puncte, Ashley Adams – 8 puncte, Bianca Voica – 7 puncte şi Eniko Laza – 5 puncte.

Faza a II-a a „Cupei României” se va disputa în 29 noiembrie (turul), respectiv 3 decembrie (returul). Adversara CSM Satu Mare va fi cunoscută în zilele următoare.

Echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, sâmbătă, 27 septembrie. Partida se va desfăşura pe teren propriu, în compania CSS Craiova.

Sursa: CSM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.