Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Demonstrații zumba la Satu Mare cu grupul The Brutez din California

Publication23Un eveniment de mare amploare cu doi instructori focoși de Zumba, veniți tocmai din California, va avea loc în acest week-end în Satu Mare.

Este vorba de grupul ”The Brutez” format din celebrii instructori de Zumba, Andrew Jones și Rucky McKinley, specializați în fitness urban și stiluri de dans în întreaga lume.

Evenimentul va debuta în data de 20 septembrie 2014 în incinta aquapark–ului Aqua Star Satu Mare unde, începând cu ora 17:00, timp de două ore cei doi instructori vor face o demonstrație de Zumba.

MasterClass- ul va avea loc în sala de sport din cadrul complexului iar alături de cei doi instructori vor participa și două instructoare din București, Adela Iacob și Alina Duma, cunoscute ca fiind cele mai renumite din România și care au dansat împreună cu Beto Perez, inventatorul programului Zumba.

Participanții vor avea parte de surprize, astfel că după programul demonstrativ începând cu ora 19:00 va avea loc un Pool Party la piscina exterioară cu cocktail Bar.

Evenimentul sportiv este organizat de instructorul de Zumba Satu Mare, Mezei Beata iar prețul unui bilet de participare este de 30 de lei. Iubitorii de acest concept sportiv sunt așteptați să participe.

Un comentariu

  1. Mezei Schvarczkopf Beata Răspunde

    Muzica latina, miscare, ZUMBA intr-un ambient placut si civilizat Aquapark-ul AquaStar Satu Mare, dupa care pool party cu invitatii cu muzica si poolbar. Va astept cu mare drag! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Kereskenyi Gabor: Țăranii din Satu Mare s-au îmbătat de la promisiunile cu privire la reducerea accizei la pălincă

Deputatul UDMR Kereskenyi Gabor a susţinut astăzi o declarație politică în plenul Camerei Deputaților cu privire la modificarea Codului Fiscal,...

Închide