Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Doru Tukacs şi avocatul său, pe mâna DNA. Cât a dat mită pentru a scăpa din arest!

Doru-TukacsProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: 

CHIVARI HORIA IOAN, avocat în cadrul Baroului Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă
TUKACS DOREL VASILE, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la cumpărare de influenţă.
În rechizitoriul întocmit procurorii au reţinut următoarea stare de fapt :
În perioada iunie – august 2011, inculpatul Chivari Horia Ioan, în calitate de avocat în cadrul Baroului Bihor, prevalându-se de influenţa avută asupra magistraţilor de la Curtea de Apel Oradea, a pretins suma de 20.000 euro şi a primit suma de 24.000 euro de la o persoană denunţătoare, sub pretextul că sumele de bani vor fi remise judecătorilor implicaţi în soluţionarea cauzei penale privind pe inculpatul Tukacs Dorel Vasile (concubinul persoanei denunțătoare), promiţând că-i va determina pe aceştia să pronunţe hotărâri favorabile, în sensul punerii în libertate a inculpatului Tukacs Dorel Vasile. Persoana denunţătoare a fost determinată să remită banii în scopul sus menţionat, de către inculpatul Tukacs Dorel Vasile, la acel moment fiind arestat preventiv şi condamnat în primă instanţă de Judecătoria Satu Mare la pedeapsa închisorii, în regim privativ de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj (trei fapte) şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.
Dosarul prezent a fost trimis spre judecare Curţii de Apel Cluj.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul ofițerilor din cadrul M.A.I. – Direcția Generală Anticorupție Bihor.
Amintim că, inculpatul Chivari Horia Ioan a fost trimis în judecată într-un dosar separat, pentru fapte similare, la data de 11 aprilie 2013, el a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Sursa: DNA

10 comentarii

  1. Tudor Răspunde

    Asta nu e in Canada? Sau a fost si a venit?

  2. florean Răspunde

    da asta nu-i la puscarie inca???? INCREDIBIL , ce tara i asata??

  3. Adevarul Răspunde

    Exista altii care ar trebui sa faca puscarie: mircea govor ( coruptie, evaziune fiscala – alcool, etc), psd-isti si pnl-isti multi! In cazul lor nu se sesizeaza DNA???(nu, daca i-a cumparat govoras).

  4. bledeaprafosu Răspunde

    Bai postac prafos fara adevar tu ai ce ai cu govor!ma daca govor avea bube il saltau de mult ca peste tot in tara ii salta pe cei corupti!eu zic sa schimbi placa ca deja esti penibil sau posteaza in alta parte ca eu is plictisit de rahaturile tale!asa ca ura si la gara

  5. Narcis Centea Răspunde

    Dorel Tukacs e un jegos penal care merita sa putrezeasca dupa gratii
    Inpuscat in cap ar fi o pedeapsa prea usoara pt jegosul ala care sa pisat pe el pina la virsta de 15 ani

  6. Dece bal Răspunde

    Aceasta scursura a societatii trebuie ars, sa ii piara samanta! Propun sa fie ars pe rug impreuna cu cai care il apara.

  7. crestin Răspunde

    eu propun sa fie CRUCIFICAT acest porc de om

  8. dorelu tukacs Răspunde

    sunt nevinovat , sunt cel mai bun om de pe pamini , sunt un INGER de om . imi iubesc aproapele, nu sunt violator , nu sunt hot de utilaje , nu sunt camatar , nu cer taxa de protectie, nu am fost peste ,dupa ce mor o sa vedeti BISERICA ORTODOXA o sa ma faca SFINT , va multumesc cu toata stima al vostru DORELUS TUKACS

    • Nu are importantă Răspunde

      Vorbiti ampulea toti plm… Stim toti k cea mai mare mafie este guvernul in plm doar k e mafie legala !! Statul va fura zilnik si nu va da nimik decat va ia dar clasicul tip de oameni tot asteapta sa ii fie mai bine sa se ia dupa toate minciunile c’è se spun la tv .. Si Defapt tv-ul e CEA mai mare minciuna din lume k c’è se zice akolo crede toata lumea … Habar nu am Dc … In fine… Dar majoritatea spera k statul sa ii ajute mai devreme Sau mai tarziu si sa FIE mai bine si bla,bla , bla… Plm STATUL DOAR ITI IA… NU ITI DA NIMIK !!!! Poi si atunci Doru Tuckas daca a avut CAP si nu a asteptat sa i dea statul si a facut c’è a putut k sa ii FIE mai bine din punct de vedere financiar care e problema?? Fa si tu daca poti in plm… Doar k nu esti in stare asta e problema !!!” Narcis” vorbesti degeaba !! Eu am multi prieteni care sunt prieteni cu Doru ! Baieti din cartierul unde statea el pt k am stat mult in zona aia!!! Nu l-am cunoscut k si persoana pt k nu am vrut sa fiu bagator de seama k nu imi place !!!Dar oricum , a fost in baruri cand eram akolo , a fost la ruleta cand am fost si eu etc , etc .. Si daca cineva si-a vazut de treaba nu a avut treaba cu nimeni in. Plm !!! Omu ala stie ce înseamnă respect dar stie ce înseamnă si lingăi in juriului lui .. Pt k eu sunt convins k multi care se plâng k au luat tzepe de la el au fost ei aia care sau băgat in seama cu el… K Doru nu o sa aibă niciodată onoarea sa cunoască pe cineva ! Sunt alti onorati sa il cunoască pe el si sa se afirme dupa aceea !! In plm .. Cel putin 10 persoane m-au amenințat cu Doru dupa ce i-am bătut !! Toti in plm se lauda cu el chiar daca nu il cunosc.. K sunt convins k nu ii ia in seama pe niciunu din aia sau poate au dat mana cu el o data sau plm… Asa k e problema lor !!! Iar in rest e treaba lui ce face !!! Nu mai vorbiti degeaba k daca unu are caracter si isi face ale lui omu ala nu o sa ii facă nimik niciodată !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.