Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Două accidente cu victime, duminică în județul Satu Mare

accidentDuminică pe raza judeţului Satu Mare s-au înregistrat două accidente de circulaţie soldate cu un rănit grav şi un rănit uşor.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 10,00 pe raza localităţii Socond a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Un tânăr  în vârstă de 20 de ani, a condus autoturismul marca Hyundai  iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum respectiv drum cu denivelări  a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a numitei Laura S., pasageră în autoturism.

Poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi la data de 7 septembrie, la orele 20,40 despre producerea unui accident de circulaţie  pe raza localităţii Dindeşti. Deplasându-se de îndată la faţa locului oamenii legii au constatat că un tânăr în vârstă de 17 ani a condus motocicleta marca  Baotian, iar pe fondul conducerii imprudente a accidentat grav o pensionară în vârstă de 58 de ani care circula neregulamentar pe partea carosabilă în aceiaşi direcţie de mers.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în cel de-al doilea caz şi pentru  infracţiunea de conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Alex Ghiulai Răspunde

    sa va iau neamu in,,,,,,,,, mincinosi cum nu are permis ma

  2. Alex Ghiulai Răspunde

    sa va iau neamu in,,,,,,,,, mincinosi cum nu are permis ma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.