Ultima actualizare: azi, 11:41
Locale

Filiala PRM Satu Mare, amenințată cu dizolvarea

descărcare (5)Conducerea PRM avertizează filiala PRM Satu Mare cu dizolvarea dacă nu adună semnături necesare candidaturii “tribunului” Vadim Tudor la Președinția României.

Conform unui comunicat de presă trimis de către conducerea PRM, filiala Satu Mare este rugată să continue, în ritm susținut, acţiunea de aducere la Sediul Central (Str. Vasile Lascăr Nr. 16, Sector 2, Bucureşti) a listelor cu semnături necesare candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor la Preşedinţia României.

De asemenea, conducerea PRM avertizează președintele filialei Satu Mare că  la neîndeplinirea acestor sarcini de partid va atrage după sine dizolvarea filialei.

”Totul are o limită! Ar fi cu totul regretabil ca nişte orgolii locale – care pot fi interpretate ca boicot şi sabotaj – să pericliteze şansele, din ce în ce mai mari, ale Tribunului de a zdrobi Mafia care terorizează România de 25 de ani”, se precizează în comunicatul PRM.

6 comentarii

 1. deejay Răspunde

  Dispareti din tara postCOMUNISTII dracului cu Vadim Tudor cu tot! NU uitati, Ceausescu a murit!!!! Pacat ca prostia si mentalitatea de pe vremurile trecute mai exista in capul vostru!

  • vio Răspunde

   Domnu “deejay”Sa-ti fie rusine!!!orientarea politica e total deplasata daca spui asa ceva! PRM-il este singura soluție si salvare a acestei tari! Votam PRM si salutari tuturor sustinatorilor PRM !

 2. George Arsu' Răspunde

  Rusine PRM Satu Mare!!! Rusine presedintelui acestei filiale!Houuuu,demisia!

 3. Cristi Răspunde

  Spiritul nationalist nu trebuie lasat sa moara in judetul nostru.Succes PRM,un adevarat partid,car prin tribunul C.V.T. speram sa triumfe la prezidentiale!Rusine presedintelui PRM Satu Mare Remus Lucut!Cerem schibarea lui!!!

 4. Norick Răspunde

  Mai bine cereti inca un “feles” si culcati-va…:-D

 5. Vasile Răspunde

  Succes PRM la alegeri, succes Vadim Tudor! unica salvare a țării! Rusine președintele PRM SATU MARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.