Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Hoți prinși de polițiști după ce au comis mai multe furturi din locuinţe

hoti din locuinteMarţi dimineaţa patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi din Carei, au identificat pe Gheorghe M., de 18 ani, din Carei care prin escaladarea gardului a pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Lacului din localitatea menţionată anterior cu intenţia de a sustrage bunuri . Tânărul a fost prins în flagrant de oamenii legii, el nu se află la prima abatere .

 În cauză se efectuează cercetări sub apsectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat prin violare de domiciliu.

 În urmă cu aproximativ 2 săptămâni un localnic din Supuru de Jos a reclamat poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Supur faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras diferite bunuri. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că pentru pătrunderea în locuinţă autorii au folosit chei potrivite , iar din imobil au sustras trei telefoane mobile, o cameră digitală, două tablete şi un ceas de mână electronic. Cu toate că deţineau foarte puţine indicii , oamenii legii au desfăşurat activităţi continue şi specifice pentru identificarea şi prinderea autorilor. Astfel munca lor a dat roade ieri când autorul în acest caz a fost identificat este vorba despre un minor  în vârstă de 14 ani, care se afla la prima faptă de acest gen. Întrucât bunurile sustrase au fost recuperate, între reclamant şi minor a intervenit împăcarea, în acest caz răspunderea penală a fost înlăturată.

 Tot ieri, poliţiştii din Săcăşeni au identificat autorul unei infracţiunii de furt calificat comisă în cursul zilei de luni. Un bărbat a reclamat faptul că în timpul nopţii persoane necunoscute au distrus lacătul de pe uşa de la intrarea în anexa de la stâna de oi,pe care o deţine situată pe păşunea de la marginea localităţii Săcăşeni de unde au sustras diverse bunuri. În urma investigaţiilor efectuate oamenii legii au reuşit ieri prinderea autorului în acest caz. Felician  I. , în vârstă de 42 ani , care ar fi pătruns în anexă prin distrugerea lacătului cu un levier şi ar fi sustras bunuri alimentare şi o lanternă marca „Bailong” cauzând un prejudiciu de 350 lei.

Prejudiciul şi în acest caz a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, autorul în acest caz nu se află la prima faptă de acest gen.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.