Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

A început izolarea termică a peste 500 de apartamente din Satu Mare

HOREA nr8Au început lucrările de reabilitare a blocurilor de locuinţe prin care se vor izola termic  510  apartamente, în următoarele locaţii:

 – Str. Careiului nr.16, bl.C13 (44 apartamente), Drum Careiului bl.C12 – bl.C14 (80 apartamente)

–  Bulevardul Vasile Lucaciu nr.2, bl.T1 ( 40 apartamente), P-ţa Vasile Lucaciu nr.2, bl.T2 (38 apartamente), Bulevardul Traian nr.2, bl.2 ( 76 apartamente)

– Bulevardul Lucian Blaga UU22, UU24, UU26 şi Bulevardul Independenţei UH7 ( 98 apartamente)

– Bulevardul Octavian Goga bl.10-11 ( 40 apartamente), Bulevardul Sănătăţii K14 ( 44 apartamente) , Bulevardul Transilvania bl.3 (26 apartamente) , Strada Zenit nr.1, bl.Z1 ( 24 apartamente)

– Str. 14 Mai 1970, bl.2,3 ( 14 apartamente) , Str. 14 Mai 1970, bl.4 ( 16 apartamente) şi Str. Horea, nr.8 ( 33 apartamente).

Primar al municipiului Satu Mare

dr. Coica Costel Dorel

 

8 comentarii

 1. Ciprian Răspunde

  Acum ceva mult timp senatorul Valer Marian intreba legat de Ponta urmatoarele si nimeni nu l-a bagat in seama, iar acum Basescu a lansat asta, deci ce sa fie ce sa fie….
  Iata ce spunea Valer Marian:
  ,,Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie? Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată, aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?”

  Inca ceva…Govor stie de la DNA ce dosare sunt, cine va fi cercetat etc…si ne mai miram ca nu e arestat…iar Silaghi se zice ca ar fi si el cu SIE…

 2. polgar Răspunde

  Toate co-finantarile sunt pe proiecte obtinute de primarul Ilyes in 2011,olteanu nu a facut nimic pt oras numai se lauda cu plimbarile pe banii nostrii in toata lumea.
  A crescut taxele si impozitele cu 16 ‘/.,apa este cea mai scumpa din Europa la Satu Mare,dezapezire a costat 10 miliarde de lei vechi ,desi a ninis abundent 2 zile in iarna 2013-2014,nici o lucrare bine efectuata pe raza municipiului si alte lucruri pt care v-a raspunde acest sudist mincinos nu peste mult.
  DEMISIA PRIMAR MINCINOS NU NE MAI PACALESTI PRIN COMUNICATE DE DOI BANI ,LUCRARILE EFECTUATE SUNT FOARTE SCUMPE SI SLAB CALITATIV.

  • Esti un mincinos ordinar Răspunde

   Care 2011??? avand in vedere ca proiectele au fost depuse la inceputul anului 2013, iar contractele de finantare au fost semnate la finele anului 2013, despre ce vorbim?
   Data semnarii contractelor de finantare se poate verifica pe site-ul ADR Nord Vest!

 3. anonim Răspunde

  @polgar Domnule polgar, daca Ilyes a obtinut astfel de co-finantari pe aceste proiecte, de ce nu le-a realizat el? Macar olteanu face cat de cat, nu vreau sa ii iau apararea si nu sunt un psd-ist, iar la lucrarile de care spuneti ca sunt slab calitativ, ia aduceti-va aminte de Podul Golescu care a fost reparat intr-un an cam de 3 ani, acelea au fost lucrari de calitate superioara? Bulevardul Independetei, la fel, tot dezastru, si multe altele, asa ca mai bn taceati. O zi buna!

 4. prince Răspunde

  Macar podul Golescu a fost reparat,distinse domn,dar ce face COIca se distruge in2 luni si nu mai repara nimeni.
  Careiul este mai atractiv si mai elegant ca satmarul.Municipiul moare incet sub administratia olteneasca ,iar orasele fin jur ne depasesc cu mult.
  Pretul proprietatilor scade in Satu-Mare ,dar costul intretinerii lor este tot mai mare iar Coica si cei din jurul lui se inbogatesc tot mai mult pe spinarea satmarenilor.
  O zii buna si mai votati COICA DOREL COSTEL cel mai mincinos personaj din orasul fraierilor.

 5. Ioan Răspunde

  Proiectele au fost câștigate în mandatul lui Ilyes,în perioada 2011-2012, doar ca de la aprobarea fondurilor europene până la punere în practică demersurile birocratice, mai ales în România sunt extrem de multe și de aceea execuția proiectelor de-abia acum începe.
  verificați!

  • Adevarul se poate verifica Răspunde

   Dezinformezi cu nerusinare!!!
   Proiectele care vizeaza creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe din Municipiul Satu Mare, au fost depuse pe POR in anul 2013, contractele fiind semnate la finele aceluiasi an.
   Informatiile se pot verifica oricand, prin urmare lasa-l pe Ilyes sa-si doarma somnul de veci in continuare, nu a facut nimik pentru satmareni si ce este mai important nu a avut legatura cu otinerea acestor fonduri.

 6. anonim Răspunde

  Imi cer scuze am fost pus de COICA sa mint si sa dezimformez,nimeni nu va mai vota cu olteanul care isi umple buzunarele si conturile cu milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
I-a furat telefonul mobil unei femei internată în spital

La data de 10 septembrie 2014, în jurul orei 18,35 poliţiştii Secţiei Satu Mare  au fost sesizaţi de către o...

Închide