Ultima actualizare: azi, 17:36

Publicitate

Investigații medicale complexe fără a sta la rând

0011Spitalul Universitar din Debrecen vă oferă posibilitatea de a fi examinat din punct de vedere medical în doar câteva ore, iar la finalul zilei pe foaia de observație se fac toate recomandările de rigoare.

Din cauza ritmului accelerat de viață, a stresului și oboselii, multă lume se confruntă cu simptome ale bolilor cardiovasculare și nu numai. Pentru a preveni aceste afecțiuni este recomandat periodic un control amănunțit. Însă, de multe ori, timpul mult prea scurt ne determină să amânăm astfel de investigații, iar consecințele nu întârzie să apară.

Societatea Hungaro Medical Service vă oferă posibilitatea accesului la pachete de investigații cu scop de screening, la investigații de specialitate de calitatea celor care nu au timp, dar se simt responsabili de propria stare de sănătate, dar și de o viață de calitate.

Conținutul pachetelor de investigații au fost alcătuite ținând cont de datele medicale și de recomandările specialiștilor.

Vă oferim posibilitatea alegerii pachetelor mai simple cât și a celor mai complexe. În cazul din urmă investigațiile se extind și asupra bolilor care au o incindență mai scăzută.

De menționat este faptul că pacientul este așteptat dimineața în laboratorul din incinta Spitalului Universitar Debrecen, iar până la sosirea rezultatelor pacientul este verificat minuțios de un medic internist. În jurul orei 12.00, pacientul are toate rezultatele și recomandările specialiștilor.

Pachetele sunt personalizate și cuprind investigații adaptate nevoilor vârstei și sexului dvs, respectiv: pachet minimal, optimal și maximal. Pachetul minimal este alcătuit din 8 investigații medicale, iar cel maximal ajunge la 14 și anume: examinare fizică detaliată pe boli interne, analize de laborator, determinarea virusurilor din sânge, analize de urină, determinarea sângelui din scaun, EKG cu 12 determinări, EKG de efort, radiografie toracică, ecografie abdominală și a micului bazin,ecografie cardiacă, evaluarea riscului cardiovascular,  consult oftalmologic, consult dermatologic, consult urologic. La final, pacientul primește concluziile examinărilor și toate recomandările de rigoare.

Programările se fac prin intermediul societății noastre, iar acestea se pot realiza de la o zi a alta. Pentru cei care nu reușesc să treacă de bariera lingvistică le punem la dispoziție și un translator.

Pentru mai multe informații ne găsiți pe strada Horea, nr. 10/5, dar și la telefon: 0748125020, ori pe facebook: hungaro.medica.

Pentru mai multe informații despre pachetele medicale accesați site-ul nostru: www.hungaromedicalservice.ro, secțiunea “Pachete medicale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.