Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Mesaj de 1 octombrie din partea Casei de Pensii

eugenia-sabou-(9)Data de 1 Octombrie a fost desemnată drept Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, fiind dedicată omagierii şi respectării celor vârstnici.

     Această frumoasă imagine a omului vârstnic aparţine conştiinţei noastre şi ea va trebui preluată şi de tânăra generaţie de astăzi, dăinuind ca un semn de nobleţe pentru persoanele de vârsta a treia.

     Pentru tot ceea ce reprezentaţi pentru noi, conducerea Casei Judeţene de Pensii vă transmite cele mai alese gânduri de preţuire şi vă asigură de eforturile continue pe care le depune pentru a deveni un sprijin solid şi de încredere pentru dumneavoastră, cei care sunteţi în prim-planul preocupărilor noastre.

La mulţi ani cu multă sănătate!

DIRECTOR EXECUTIV

CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII

ec. EUGENIA SABOU

4 comentarii

 1. guru Răspunde

  la pensie cu tine HASCA psd-ista

 2. Cetatean Răspunde

  D-na dirctor, vorbele frumoase nu trebuie doar rostite.Mai mult calm nu v-ar strica.

 3. pensionar Răspunde

  Aceasta individă, căci femeie e prea mult spus, e plină de ipocrizie, vine ea cu urări către pensionari, tocmai ea care e de o acreală mai ceva ca varza acră…plină de aroganță, impertinență și nesimțire față de pensionari! AFARĂ !!!!

 4. Negrestean Răspunde

  Am fost in audienta si sa comportat cu mine ca si cu un infractor.Nu mai vorbesc cum am vazut ca se comporta cu functionarii de la casa de pensii,urla de parca e pe mosia lui masa.Pana cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mesajul conducerii Judeţului, de Ziua Pensionarului

Azi, sărbătorim ziua internaţională a vârstnicilor şi chiar din capul locului am dori să ne exprimăm recunoștința, admiraţia şi susţinerea...

Închide