Ultima actualizare: ieri, 22:39
DRM
Locale

Primarul Coica stabileşte noi atribuţii pentru viceprimari. „D-na Papici e în campanie cu PLR”

marcela papici, dorel coicaPrimarul Dorel Coica a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că “a regândit” atribuţiile viceprimarilor şi că urmează să le comunice ce au de făcut, după ce viceprimarul Marcela Papici s-a plâns într-o şedinţă de Consiliu Local că are atribuţii doar pe hârtie, nu şi în realitate.

După trecerea viceprimarului Marcela Papici şi a doi consilieri de la PNL la PRL, primarul susţine că este un consiliu mai pestriţ, dar că nu a pus un accent foarte mare pe asigurarea unei majorităţi stabile, întrucât dacă aleşii locali nu vor fi de acord cu proiectele propuse “în interesul cetăţenilor” vor da socoteală la alegerile din 2016.

Coica a spus că i-a retras Marcelei Papici atribuţiile din domeniul învăţământului întrucât tot el era înjurat pentru probleme, urmând să se ocupe el personal de acest domeniu.

Edilul n-a vrut să precizeze exact cu ce se vor ocupa viceprimarii.

N-aş vrea să-i încarc, doamna Papici e în campanie cu PLR”, a încheiat primarul.

16 comentarii

 1. cosmin Răspunde

  V-am rugat in2012 sa nu-l votati pe nulul de “Dorelino”aveti ce va doriti un patachin..

 2. Sandel Răspunde

  Numa gura-i de ea. Papici ar trebui schimbata.

  • escape Răspunde

   In locul dnei Papici de mult dadeam demisia, dacat sa stau la mila Satmarenilor si fiu batjocorita de primar. Asta e, toate lumea face politica doar ptr profit, acesti oameni nu sunt politiceni, nu sunt functionari public, sunt simpli BISNITARI !!!

   • lamuritor Răspunde

    Papici iti poti da demisia linistita. Nu ai facut absolut nimic numai prostii. Am aflat totul. Bine ca a aflat si domn primar ce prostii ai facut pana nu era prea tarziu. Lasaneeee …. Lasaneee ………..

 3. pentru Răspunde

  De acord cu Sandel. Cel care trage e Roca, se tot zbate sa rezolve problemele satmarenilor, primarul se poate baza pe el.

 4. Coleg DSVSA Răspunde

  Un coleg adevarat Dr. Roca va puteti baza pe el pentru ca face treaba oriunde. Noi ori cum il asteptam “acasa” sau mai sus sa ne reprezinte cu cinste ca merita.

 5. Alt coleg Răspunde

  Roca=nemernic ordinar!!!
  O sa va convingeti in curand!

 6. Constantinescu Traian Răspunde

  Imparte sarci conctrete pe ficare si pune-i la munca , pentru ce primesc salarii? Un om nu poate sa cuprinda totul. Un conducator bun este cel care stie sa imparta sarcinile si sa verifice realizarile.

 7. pam pam Răspunde

  deci Doamna Papici a cerut sa i se spuna ce sarcini are…dar Domnul primar stie doar sa iasa in fata la conferinte de presa unde stie doar sa atace si sa acuze in stanga si in dreapta…cei care credeti absolut tot ce acuza acest primar inseamna ca vedeti cum vede calul…sa fim seriosi…

 8. Un oarecare Răspunde

  Viceprimarul Roca e un om bun si iscusit, acum dac pe unu din o suta nu i-a multumit e si el om. Puteti avea incredere in el domn primar.

 9. Cornel Răspunde

  Subscriu si eu celor spuse de Coleg DSVSA numai cuvinte de lauda la adresa lui Radu Roca. Pe Papici nu o cunosc!

 10. Un cetatean Răspunde

  Subscriu celor spuse de d-l Constantinescu Traian ! D-le Primar aveti langa dv. un om corect, onest si de incredere, sincer si etic, cu spirit de initiativa, cu capacitate de decizie si deschis spre colaborare in persoana d-lui Viceprimar Radu Roca, dati-i va rog sarcini cat mai multe si veti vedea si rezultate !

 11. radurock Răspunde

  Deja Radu Roca e bun! Uite ca are bani sa plateasca niste postacu pupincour!

 12. pa, pici! Răspunde

  De unde dracu a aparut si analfabeta asta de papici? Nu cumva e a nspea nevasta a nemernicului ala de Papici Securistu ?
  Am maI vazut femei dar asta e toxica rau. Vrea sa-l nenoroceasca pe coica si pana la urma il termina pe stef

 13. PLR Răspunde

  Pa!Pici, Marcela!Te-au dat afara din PNL. Cindva nu te-au primit in PSD. Stii tu de ce. Stie si Mircea. Acu esti intr-un partid neinregistrat, inexistent, PLR, Partidul Leprelor Romanesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Un tânăr beat fără permis a furat un BMW și a făcut accident

La data de 13 septembrie în jurul orei 23,30 poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi despre faptul că pe DN...

Închide