Ultima actualizare: ieri, 22:51
Locale

Primarul Dorel Coica față în faţă cu cetăţenii din Micro 14

Dorel Coica, Micro 14 (3)Joi 12.09.2014, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Micro 14, la o consultare publică, pentru a le asculta problemele şi sugestiile legate de zona în care locuiesc.

Alături de primar la întâlnire au participat şi reprezentanţii instituţiilor subordonate pentru a nota şi lămuri nemulţumirile  celor prezenţi. Invitat  fiind de locuitorii cartierului, edilul şef s-a deplasat în diferite locaţii pentru a se lămuri de cele sesizate.   
Primarul municipiului Dorel Coica doreşte să discute cu locuitorii fiecărei zone din oraş.

Astfel următoarea consultare publică va avea loc sâmbătă, 13.09.2014, începând cu ora 10:00, la Școala Gimnazială Lucian Blaga din cartierul Micro 17.
Pe această cale locuitorii din zona menţionată sunt invitați să participe la dezbateri.

3 comentarii

 1. polgar Răspunde

  Incepe campania iar acest demagog si mincinos de oltean mobilizeaza toti psd-istii din zona ca sa arate satmarenilor ce iubit este el de cetateni.
  Dupa ce aproape 3 luni nu s-a stiut aproape nimic de el fiind plecat cu secretarele in locatii exotice prin lume acum apare interesat de soarta orasului pe care l-a distrus prin lipsa lui de cunostinte si interes in domeniu administrativ.
  In 2012 cersea voturi in genunchi promitand tot ce vroiau satmarenii sa auda ,iar in doi ani a distrus orasul,Satu Marele fiind cotat cel mai slab dezvoltat si mai putin atractiv pt investitori oras din Transilvania.
  DEMISIA CAT MAI RAPID DIN ACEASTA FUNCTIE SI NU MAI DATI NICI UN VOT ACESTUI MINCINOS DE OLTEAN.

  • michi Răspunde

   Asa a fost si pe la noi inainte de alegeri. A venit,plin cu promisiuni cu vorbe de adormit copii,a trimis si microbus la locatari sa le asigure transport pana la sectii de votare etc.Si mai sunt multe ce a promis la oamenii de aicea (Cearda}da nimic nu sa facut . Am crezut{unii}ca dupa gyuszi va fii ceva schimbare in oras da NIMIC!nU-I BUN NICI DE MEDIC APOI DE PRIMAR.jos cu el!

 2. vatra Răspunde

  cind va veni pe str CUZA VODA case retrocedate de banca dacia felix sau florisal??? sau muzica in exces la euro??? accident masini la euro acuma doua saptamanii sofer taximetrist beat manga muzica pana la 06.00 dimineata nu vretii sa va mutatii aicci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Teatrul de Nord: Spectacolul ”YOM KIPPUR” la început de stagiune

Secția română a Teatrului de Nord își începe activitatea în stagiunea 2014-2015 cu spectacolul Yom Kippur, regia Eugen Gyemant, reluare...

Închide